top of page

Train je Spirit

Met onze Budo sporten werken we naast fysieke ontwikkeling ook aan onze spirit. Door het beoefenen van karate en judo krijgen kinderen en volwassenen een betere motoriek, meer zelfvertrouwen en een groter concentratievermogen en gevoel voor discipline en toewijding. Eigenschappen die ontzettend belangrijk zijn in het dagelijks leven. Lees hieronder meer over onze Budo sporten. 

IMG_20171209_144727.jpg

Stoeien

‘Groeien door Stoeien’ is een training die speciaal is ontwikkeld voor baby's, peuters en kleuters. Op stoeien gebaseerde spel en bewegingsvormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties. Denk hierbij aan leren rollen en staan, samen leren spelen, verbanden leren leggen en vooral veel plezier maken.

2-5 jaar en 4-6 jaar  
ouder kind

ouder-kind, 2-5 en 4-5 jaar

2-5 en 4-6 jaar

Maandag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Klik hier voor meer informatie

Stoeien
Judo Practice in Motion

Judo

Judo is een vechtkunst uit Japan, waarbij de nadruk ligt op veeg-, werp- en controletechnieken. We bieden jeugdlessen aan voor beginners en gevorderden. Alle lessen worden verzorgd door Europees en meervoudig Nederlands Kampioen Kitty Bravik.

Dinsdag

Donderdag
 

Klik hier voor meer informatie

5-8, 9-11 en 12+ jaar 

5-8, 9-11 en 12+ jaar 

Judo
Martial Arts Class

Karate

Karate is een vechtkunst uit Okinawa, Japan, waarbij de nadruk licht op afweer-, stoot- en traptechnieken. We bieden jeugdlessen aan voor beginners en gevorderden. Alle lessen worden verzorgd door Europees en meervoudig Nederlands Kampioenen Sayra en Joelle.

Maandag

Woensdag

Vrijdag 

Klik hier voor meer informatie

6-8 en 9-15 jaar 

6-8, 9-11 en 12+ jaar 

6-8, 9-11 en 12+ jaar

Karate
bottom of page