top of page

Train je Spirit

Met onze Budo sporten werken we naast fysieke ontwikkeling ook aan onze spirit. Door het beoefenen van karate en judo krijgen kinderen en volwassenen een betere motoriek, meer zelfvertrouwen en een groter concentratievermogen en gevoel voor discipline en toewijding. Eigenschappen die ontzettend belangrijk zijn in het dagelijks leven. Lees hieronder meer over onze budo sporten. 

IMG_20171209_144727.jpg

Stoeien

‘Groeien door Stoeien’ is een training die speciaal is ontwikkeld voor baby's, peuters en kleuters. Op yoga, judo en karate gebaseerde spel en bewegingsvormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties. Denk hierbij aan leren rollen en staan, samen leren spelen, verbanden leren leggen en vooral veel plezier maken.

2-5 jaar en 4-6 jaar  
ouder kind

ouder-kind, 2-5 en 4-6 jaar

Maandag

Woensdag

Zaterdag

Klik hier voor: tijden | tarieven | trainingsmateriaal

Stoeien
Judo Practice in Motion

Judo

Judo is een vechtkunst uit Japan, waarbij de nadruk ligt op veeg-, werp- en controletechnieken. We bieden jeugdlessen aan voor beginners en gevorderden. Alle lessen worden verzorgd door Europees en meervoudig Nederlands Kampioen Kitty Bravik.

Dinsdag

Donderdag
 

Klik hier voor: tijden | tarieven | trainingsmateriaal

5-8, 9-11, 12-15 en 16+ jaar

5-8, 9-11, 12-15 en 16+ jaar

Judo
Martial Arts Class

Karate

Karate is een vechtkunst uit Okinawa, Japan, waarbij de nadruk licht op afweer-, stoot- en traptechnieken. We bieden jeugdlessen aan voor beginners en gevorderden. Alle lessen worden verzorgd door Europees en meervoudig Nederlands Kampioenen Sayra en Joelle.

Maandag

Woensdag

Vrijdag 

Klik hier voor: tijden | tarieven | trainingsmateriaal

4-6, 6-8 en 9-15 jaar 

6-8, 9-11 en 12+ jaar 

6-8, 9-11 en 12+ jaar

Karate

Braziliaans Jiu Jitsu 

BJJ
MMA-Grappling-Background-PNG.png

Onze partner Gracie Jiu Jitsu Gouda verzorgt lessen in Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling. De focus ligt niet enkel bij sport en competitie, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan zelfverdediging. Het merendeel van de lessen bestaat uit BJJ, maar grappling en mma komen ook aan bod.

16+ jaar 

16+ jaar
16+ jaar

bottom of page