top of page

Sporten

Bij Budo Top Nederland komen getalenteerde trainers vanuit verschillende sportclubs samen, elk met een unieke passie en specialiteit. Maak kennis met de trainers die zich vol overgave inzetten voor jouw welzijn en persoonlijke groei. Ontdek ons lesrooster en vind de perfecte les die bij jou past. Of je nu de kracht van een oosterse vechtsport wilt ervaren, tot rust wilt komen met yoga, of diepe ontspanning zoekt met qi gong, wij hebben een les en een trainer die bij jouw behoeften aansluit. Benieuwd naar welke lessen er worden aangeboden en wie de trainers zijn? In het lesrooster vind je alle vaste trainingen. En door hieronder op de sport te klikken die jou aanspreekt, wordt je automatisch naar de website van de aanbieder door gelinkt.

Screenshot 2023-05-01 23.30.36.png

Budo Top Nederland

Judo | Karate | Boxing

Bij karate, judo en boxing zou je kunnen denken aan krachtige slagen, trappen of worpen. Maar de ware essentie gaat verder dan fysieke bewegingen. In onze lessen ontdek je dat het beoefenen van budosporten niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.
Je ontwikkel veerkracht, zelfdiscipline en zelfvertrouwen, en leert omgaan met uitdagingen op een kalme en doordachte manier. Deze vaardigheden zijn niet alleen van onschatbare waarde op de mat, maar ook in het dagelijks leven.
En wie kan je beter begeleiden dan ervaren (ex)topsporters? Onze lessen worden gegeven door toegewijde professionals die hun kennis en ervaring met jou willen delen. Wij bieden een omgeving waarin jong en oud, beginner of gevorderd samen kunnen sporten en groeien. Dus boek snel een gratis proefles!

Braziliaans Jiu Jitsu

Gracie Jiu Jitsu Gouda

Gracie Jiu Jitsu Gouda verzorgt lessen in Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling. De focus ligt niet enkel bij sport en competitie, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan zelfverdediging. 

Er wordt met respect, plezier en sportiviteit getraind. De sfeer tijdens de lessen is erg gemoedelijk en is voor jong en oud, mannen en vrouwen, recreanten en wedstrijdvechters erg toegankelijk. De instructeurs van Gracie Jiu Jitsu Gouda zijn officieel NOC*NSF gecertificeerde martial arts leraren. Ze zijn getraind in de Jiu Jitsu stijl van Rickson Gracie en erkend door de European Grappling & Jiu Jitsu Federation. Ben je geïnteresseerd, dan verwelkomen we je graag op de mat!

BJJ.png
YFF.png

Yoga | Familieopstellingen | Coaching

Forest of Freyja

In de Yogalessen van Forest of Freyja vermengen we de zachtheid van de "Yogi" met de kracht van de "Warrior". Hierdoor wordt je uitgedaagd om beide kwaliteiten te onderzoeken en omarmen in zowel je lijf als hoofd. Als een dans met jezelf.

In de lessen ligt de focus op bewust bewegen en ademen, aandacht voor de details en ruimte om jouw eigen practice te ontwikkelen, zodat jij eruit haalt wat je nodig hebt. 
Ben je geïnteresseerd, dan verwelkomen we je graag in de les!

Wing Chun

Je bent heel

Opmerkzaam zijn. Vriendelijk zijn voor jezelf. Met meer aandacht leven. Stoppen met altijd maar doorgaan. Mild zijn voor de ander. En zeker ook vriendelijk zijn voor jezelf!
Dat is wat je oefent als je mindfulness beoefent. Jij bent goed genoeg. Zou je willen leren om wat minder streng voor jezelf te zijn? Of zou je wat meer meer in het moment willen leven, in plaats van te piekeren over het verleden of de toekomst? Dan is mindfulness misschien iets voor je. Ook kan mindfulness je helpen om anders om te gaan met lichamelijke of emotionele pijn, stress en ander ongemak.

IMG-20231130-WA0003.jpg
BEM GOUDA.jpeg

Qigong

BEM Gouda

Zhineng Qigong, of Chi Neng Qigong, is een Chinese bewegingsleer en wordt door miljoenen mensen, over de hele wereld beoefend. De oefeningen van Zhineng Qigong zijn heel meditatief. Zhineng Qigong wordt daarom ook wel Meditatie in beweging genoemd. De oefeningen bevatten langzame bewegingen die vrij snel aan te leren zijn. Ze zijn heel effectief voor de gezondheid en krachtig. Ook geeft het beoefenen van Zhineng Qigong vitaliteit en rust. In China wordt Zhineng Qigong met name beoefend ten behoeve van een goede gezondheid en een lang leven. Wanneer je start met Zhineng Qigong merk je meteen dat het iets met je doet, ook al heb je geen ervaring

bottom of page