top of page

Welzijn

Bij Budo Top Nederland streven we naar welzijn door samen te werken met toegewijde professionals uit diverse holistische domeinen. Maak kennis met de ervaren masseurs, therapeuten en coaches die met passie werken aan jouw welzijn en persoonlijke groei. Ontdek ons uitgebreide aanbod en vindt de perfecte sessie die aansluit bij jouw behoeften. Of je nu de balans zoekt met holistische therapie, de diepte wilt verkennen met mindfulness, of ontspanning zoekt in een verrijkende massages, wij hebben de behandeling of training die aan jouw wensen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden en de professionals? Klik hieronder op het welzijnsgebied dat jou interesseert en word automatisch door gelinkt naar de website van de desbetreffende aanbieder.

Coaching en therapie 

Cursus en training

Massages

IMG-20230819-WA0059.jpg

Praktijk CAYA

holistische therapie en reiki

CAYA is een kleinschalige praktijk in Gouda. De naam staat voor come as you are, ofwel: kom zoals je bent! In de praktijk mag en kan je jezelf zijn, met al je talenten en kwetsbaarheden. Romy werkt en leeft op holistische wijze, wat betekent dat zij moderne psychologische technieken (zoals cognitieve gedragstherapie, narratieve therapie of acceptance & commitment therapie) combineert met lichaamsgericht werk, energie en gevoel. Ze helpt jou of jouw kind graag ontdekken hoe je als een blijer en zelfverzekerder mens in het leven kan staan.

voetreflexologie

Tao van de Zwaan

Nieuwsgierig naar de effecten van een voetmassage? Bij Tao van de Zwaan kun je dit komen ervaren. Heleen behandelt een breed scala aan lichamelijke en emotionele klachten door middel van voetreflexologie, een behandelwijze die al duizenden jaren bestaat.
Het gaat er van uit dat in elk lichaam energiebanen (meridianen) lopen waar Qi (energie) doorheen stroomt. Klachten, zowel fysiek als mentaal, kunnen worden veroorzaakt door blokkades in deze energiebanen. Bij Tao van de Zwaan worden deze klachten behandeld door middel van drukpunten en massage.Ook is een voetreflexmassage ongelooflijk ontspannend! De laatste jaren steeds meer erkend als effectieve behandelwijze bij burn-out, stress, overprikkeling en chronische pijn. 
Wees welkom! 

Tao van de Zwaan.png
YFF.png

yoga | familieopstellingen | coaching

Forest of Freyja

Ik nodig je uit om op reis te gaan, het bos in. Jouw Wild Woman wacht daar op jou om weer tot leven gebracht te worden. Ga op ontdekkingstocht naar onbegane paden, valkuilen en verborgen verhalen. Ontdek jezelf zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: mind, body en soul. Met mijn Wild Methode bied ik je de kaart die je helpt te navigeren door de paden naar jouw eigen waarheid, jouw dromen en verlangens om vervolgens vanuit die sterke basis jouw eigen pad te bewandelen. Ik geef je de kaart, jij tekent het uit. Wie ben je nu écht en ben je er klaar voor dat ook te gaan creëren, dat écht te gaan leven? No more excuses...let's run with the wolves!

 

massage's en pedicure

Rootss Gouda

Rootss symboliseert de verbondenheid die wij als mens met onszelf en elkaar hebben. Hoe we voor onszelf zorgen en hoe we zorgen voor de mensen om ons heen. Bij mij kan je terecht voor een pedicure behandeling, onze voeten brengen ons immers naar al onze dromen en plekken waar wij maar naartoe willen gaan. Belangrijk is daarom dat we onze voeten goed (laten) verzorgen. Daarnaast kun je bij mij terecht voor verschillende soorten massage’s. “ONTSPANNING KOMT VOORT UIT DE KUNST JEZELF OVER  TE GEVEN  AAN HET MOMENT" Even helemaal niets en de wereld laten doordraaien, stap uit de dagelijkse hectiek en ontspan. Tijdens de massage werk ik gericht op spieren, lichaam en geest. Het verhoogd je weerstand, verminderd stres, voert afval stoffen sneller af en zorgt ervoor dat je lichaam meer endorfine aanmaakt (geluks hormoon). Voel je vrij om te bellen voor een afspraak of vraag.

Screenshot 2024-05-30 14.52.07.png
IMG-20231130-WA0003.jpg

spirituele transformatie | wing chun

Je bent heel 

Mijn naam is Roben-Jan Willems. Ik woon in Gouda en ben eerstegraads gymdocent. Verder ben ik mentor/coach en geef ik sinds 2002 les aan kinderen met moeilijk gedrag op een school in Den Haag. In 2011 ben ik gestart met wing chun. Dit is een gevechtskunst uit china waarin de nadruk ligt op korte en snelle bewegingen. Deze stijl is ontwikkeld in de Shaolin-kloosters. De bekenste beoefenaars van deze stijl waren Yip Man, Wong Sung Leung en Bruce Lee. Wil jij jezelf kunnen verdedigen? Of met meer zelfvertrouwen in het leven staan? Je bent van harte welkom. 
Verder geef ik spirituele transformatie sessies op basis van de methode: De innerlijke bevrijding. Via deze methode heb ik mezelf kunnen helen van een chronische ziekte. En graag help ik jou ook hierbij. 

essentiële oliën | aroma touch massage

Helpful Hands

Bij Helpful Hands worden AromaTouch massages gegeven door Jolanda Wensveen. De AromaTouch massage laat je op een ontspannen manier de kracht van essentiële oliën ervaren. De behandeling brengt ontspanning en bevordert je lichamelijke en mentale weerstand. Naast de massages ben je bij Helpful Hands ook welkom voor advies over hoe verschillende essentiële oliën jouw lichaam en geest kunnen ondersteunen. 

Bel mij voor meer informatie: 06-16083126
Of stuur een e-mail naar: helpfulhandsgouda@gmail.com

IMG-20231224-WA0008_edited.jpg
mindfulness gouda_edited.jpg

mindfulness

Mindfulness Gouda

Opmerkzaam zijn. Vriendelijk zijn voor jezelf. Met meer aandacht leven. Stoppen met altijd maar doorgaan. Mild zijn voor de ander. En zeker ook vriendelijk zijn voor jezelf!
Dat is wat je oefent als je mindfulness beoefent. Dat dat niet altijd lukt is niet erg. Het is niet voor niets een oefening, en geen examen. Je kunt dus nooit falen: je doet wat je op dit moment kan, en dat is genoeg. Jij bent goed genoeg. Zou je willen leren om wat minder streng voor jezelf te zijn? Of zou je wat meer meer in het moment willen leven, in plaats van te piekeren over het verleden of de toekomst? Dan is mindfulness misschien iets voor je.

Qigong

BEM Gouda

Zhineng Qigong, of Chi Neng Qigong, is een Chinese bewegingsleer en wordt door miljoenen mensen, over de hele wereld beoefend. De oefeningen van Zhineng Qigong zijn heel meditatief. Zhineng Qigong wordt daarom ook wel Meditatie in beweging genoemd. De oefeningen bevatten langzame bewegingen die vrij snel aan te leren zijn. Ze zijn heel effectief voor de gezondheid en krachtig. Ook geeft het beoefenen van Zhineng Qigong vitaliteit en rust. In China wordt Zhineng Qigong met name beoefend ten behoeve van een goede gezondheid en een lang leven. Wanneer je start met Zhineng Qigong merk je meteen dat het iets met je doet, ook al heb je geen ervaring

BEM GOUDA.jpeg
bottom of page