top of page

Events agenda

Mama retreat

20 mei 2024

Retreat flyers (1).jpg

Gun jezelf, of de speciale moeder in je leven, een welverdiende pauze met onze exclusieve Mama Retreat op maandag 20 mei! Een dag vol rust, ontspanning en reflectie staat op het programma, allemaal ontworpen om jouw een dag te verwennen omdat jij het verdient. 
 

Datum: 20 mei, van 11:00 tot 16:00 uur
Locatie: Oosters Centrum aan de Antwerpseweg 9 te Gouda
Investering €129 pp - *actie kom je samen met je moeder dan ontvang je 20% korting


Programma:

Ontspannende Yoga Les: Begin de dag met een kalmerende yogasessie, geleid door ervaren instructeurs die je begeleiden naar een staat van diepe ontspanning en sereniteit.

Inspirerende Stilte Wandeling: Laat je omhullen door de rust van de natuur terwijl je geniet van een verkwikkende wandeling, perfect om de geest te verfrissen en nieuwe energie op te doen.

Coaching Schrijf/Tekenopdracht: Ontdek je innerlijke kracht en wijsheid door middel van creatieve expressie en gerichte coaching, een kans om diep in jezelf te duiken en jezelf beter te begrijpen.

Verbindende Familieopstelling: Ervaar de helende kracht van familieopstellingen, een transformerende oefening om verborgen patronen te onthullen en emotionele blokkades los te laten.

Verrassingsworkshop: Laat je verrassen door een workshop die je inspireert en vermaakt, een unieke kans om nieuwe vaardigheden te ontdekken en je creativiteit te laten stromen.

Heerlijke Lunch, Snacks en Onbeperkt Drinken: Verwen jezelf met een smakelijke en voedzame lunch, samen met een heerlijke snacks en verfrissende drankjes gedurende de dag.

Geef jezelf, of je moeder, de ultieme traktatie voor Moederdag! En als je samen met je moeder komt, geniet dan van een exclusieve 20% korting voor jullie beiden. Wees er snel bij en reserveer je plek voor deze onvergetelijke dag van zelfzorg en verbinding. Ruimte is beperkt, dus boek vandaag nog!
 

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Mama Retreat!

Ouder-Kind retreat

29 juni 2024

bottom of page