top of page

Onze Tarieven

Ons centrum wordt verrijkt door verschillende sportclubs, trainers en therapeuten. Elke aanbieder hanteert zijn unieke tarieven en abonnementen, afgestemd op de specifieke expertise en faciliteiten die zij te bieden hebben. Op de website van de betreffende sportclubs en therapeuten vind je gedetailleerde informatie over hun tarieven en abonnementen.

Strippenkaart: 10 strippen voor €130 (verkrijgbaar vanaf maart 2024)

Voor degenen die willen genieten van de veelzijdigheid die ons centrum te bieden heeft, hebben wij de strippenkaart. Deze veelzijdige kaart biedt toegang tot meerdere aangeboden sporten, trainingen en workshops binnen ons centrum en is 3 maanden geldig.

Tarieven voor sporten en trainingen: Wil je je volledig toewijden aan één specifieke sportclub of trainer? Ga dan naar de website van de desbetreffende aanbieder. Hier vind je de exacte prijzen van jouw sport, die zijn ontworpen om je de beste waarde en voordelen te bieden. Op de onderstaande link vind je een tarievenkaart met een globale overzicht van alle tarieven. 
 

Tarieven voor holistische behandelingen: Voor degenen die streven naar holistische welzijn, bieden onze therapeuten een reeks aan behandelingen. De tarieven voor holistische behandelingen variëren per therapeut en worden bepaald door hun ervaring en specialisaties. Ontdek de mogelijkheden en tarieven op de pagina's van de therapeuten die holistische behandelingen aanbieden.
 

Welke sportclub, trainer of therapeut je ook kiest, iedereen verdient de mogelijkheid om zijn of haar persoonlijke reis naar welzijn te starten, ongeacht voorkeuren of doelen. Ontdek de tarieven die bij jou passen en neem de eerste stap naar een evenwichtiger en gezonder leven. Neem rechtstreeks contact op met de specifieke sportclub, trainer of therapeut voor gedetailleerde informatie over hun tarieven en mogelijkheden.

bottom of page