top of page

Judo

Judo is een vechtkunst uit Japan, waarbij de nadruk ligt op veeg-, werp- en controletechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Kitty Bravik kan je bij ons judo trainingen volgen. De judosport heeft Kitty naast vele vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen, discipline, structuur en zelfontwikkeling zowel fysiek als mentaal, ook de respectvolle normen en waarden van het leven meegegeven. Haar passie voor de sport en de ervaringen die ze hierin heeft opgedaan wil ze dan ook maar al te graag op een professionele manier en in een gezellig clubverband overdragen. 
 
Dit doet zij in kleine groepen waarbij er oog is voor het individu. Je bent van harte welkom voor tuimel judo of het echte judo voor kinderen vanaf 5 jaar die beginners zijn, maar ook als zwarte bander of als wedstrijdjudoka. Bij ons is er aandacht voor iedereen. Als beginner zijn er speciale trainingen waar je de beginselen van het judo kan leren. Vind je wedstrijden leuk dan kan je meedoen aan ons eigen Budo Toppers Toernooi. 

Kitty vervult naast haar rol als judo trainer, met toewijding het prachtige moederschap van vier kinderen. Daarnaast strekt haar betrokkenheid bij het onderwijs zich uit tot het wekelijks verzorgen van inspirerende lessen op de basisschool. Door haar rijke ervaring in het lesgeven, gekoppeld aan een solide pedagogische en didactische achtergrond, brengt ze een unieke deskundigheid en passie voor lesgeven met zich mee. Tevens wordt zij op de judo mat begeleid door extra assistenten zodat er altijd aandacht is voor iedereen.  

 

IMG_20171209_144639.jpg
bottom of page