top of page

Judo

Judo is een vechtkunst uit Japan, waarbij de nadruk ligt op veeg-, werp- en controletechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Kitty Bravik kan je bij ons judo trainingen volgen. De judosport heeft Kitty naast vele vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen, discipline, structuur en zelfontwikkeling zowel fysiek als mentaal, ook de respectvolle normen en waarden van het leven meegegeven. Haar passie voor de sport en de ervaringen die ze hierin heeft opgedaan wil ze dan ook maar al te graag op een professionele manier en in een gezellig clubverband overdragen. 
 
Dit doet zij in kleine groepen waarbij er oog is voor het individu. Je bent van harte welkom voor tuimel judo of het echte judo voor kinderen vanaf 5 jaar die beginners zijn, maar ook als zwarte bander of als wedstrijdjudoka. Bij ons is er aandacht voor iedereen. Als beginner zijn er speciale trainingen waar je de beginselen van het judo kan leren. Vind je wedstrijden leuk dan kan je meedoen aan ons eigen Budo Toppers Toernooi. 
 

IMG_20171209_144639.jpg

Trainingsdagen
Judo wordt verzorgd op diverse dagen voor jeugd en junioren vanaf 5 jaar.

 


Trainingsgroepen
Bij Budo Top Nederland zijn er verschillende trainingsgroepen die zoveel mogelijk zijn ingedeeld naar leeftijd en niveau. Op deze manier kan iedereen zich op zijn eigen tempo ontwikkelen tussen leeftijdsgenoten. 

Tarieven

Judo kan bij Budo Top Nederland 1 of meerdere keren per week worden beoefend.
Bij Budo Top Nederland betaal je per maand en zijn de abonnementen na 3 maanden lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Wat heb ik nodig?

Bij judo wordt er een speciaal judopak gedragen genaamd judo gi. Tijdens de gratis proefles hoeft dit uiteraard nog niet en kan je een trainingsbroek dragen en een T-shirt. Een judojasje en een band kan je tijdens de proefles lenen. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. Heb je besloten om lid te worden dan kan je de benodigde materialen en kleding bij ons bestellen uit de voorraad of we kunnen je doorverwijzen naar professionele leveranciers. 

bottom of page