Judo

Judo is een vechtkunst uit Japan, waarbij de nadruk ligt op veeg-, werp- en controletechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Kitty Bravik kan je bij ons judo trainingen volgen. De judosport heeft Kitty naast vele vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen, discipline, structuur en zelfontwikkeling zowel fysiek als mentaal, ook de respectvolle normen en waarden van het leven meegegeven. Haar passie voor de sport en de ervaringen die ze hierin heeft opgedaan wil ze dan ook maar al te graag op een professionele manier en in een gezellig club verband overdragen. 
 

Dit doet zij in kleine groepen waarbij er oog is voor het individu. Je bent van harte welkom als je een beginner bent, maar ook als zwarte bander of als wedstrijdjudoka. Bij ons is er aandacht voor iedereen. Als beginner zijn er speciale trainingen waar je de beginselen van het judo kan leren. Vind je wedstrijden leuk dan kan je meedoen aan ons eigen Budo Toppers Toernooi. En voor de traditionele judoka is er examen training waar de aandacht ligt op de traditionele onderdelen.

Bij de Groeien door Stoeien (GdS) lessen is er tevens extra aandacht voor kinderen van het speciaal onderwijs, kinderen die weerbaarder willen worden en kinderen vanaf 2,5 jaar. 
 

Wat heb ik nodig?

Bij judo wordt er een speciaal judopak gedragen genaamd judo gi. Tijdens de gratis proefles hoeft dit uiteraard nog niet en kan je een trainingsbroek dragen en een T-shirt. Een judojasje en een band kan je tijdens de proefles lenen. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. Heb je besloten om lid te worden dan kan je de benodigde materialen en kleding bij ons bestellen.

CORRENSPONDENTIE ADRES

Budo Top Nederland
Groenhovenpark 1
2803 PH te Gouda

Tel: +31 (0)6 1441 1451
E-mail: info@budotopnederland.nl

            


Maak een afspraak voor een bezoek

BEZOEK ADRES

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© THE GYM Ltd. all rights reserved.