GROEIEN DOOR STOEIEN

‘Groeien door Stoeien’ is een project dat is gebaseerd op de sporten karate en judo. Op stoeien gebaseerde bewegingsvormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties. Wij geloven dat sport meer is dan een spel. Door het beoefenen van een budosport worden kinderen namelijk niet alleen fysiek sterker, maar groeit ook hun zelfvertrouwen, concentratievermogen en gevoel voor discipline. Tevens leren ze beter samenwerken, effectiever communiceren en grenzen aangeven. Allemaal eigenschappen die belangrijk zijn bij het opgroeien van uw kind.

Op de maandag is de training specifiek gericht op kinderen die weerbaarder willen worden en er is deze dag ook een aparte groep voor kinderen van het Speciaal Onderwijs. Door de kleine groepen is er extra aandacht voor het individu. Sayra heeft hier speciale opleidingen voor gevolgd zoals: Weerbaarheid en Agressieregulatie, Lesgeven aan kinderen met autisme/adhd en Jongerencoach.

Op dinsdag, vrijdag en zaterdag is er tevens training voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen, werken we in thema’s. Denk hierbij aan sprookjes-, dieren- en superhelden training. Hierbij ontwikkelen de kinderen vaardigheden zoals, vallen, rollen, klimmen, stoeien etc. Ook voor de ouders is Groeien door Stoeien een leuke training, waarbij de ouders de mogelijkheid hebben om elke zaterdag actief mee te doen en zo samen met uw kind plezier te beleven aan de training.
 

Wat heb ik nodig?

Bij Groeien door Stoeien wordt er door de kinderen een pak gedragen genaamd gi. Tijdens de gratis proefles of een workshop hoeft dit uiteraard niet en kan je een trainingsbroek dragen en een T-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. Heb je besloten om lid te worden dan kan je de benodigde materialen en kleding bij ons bestellen

SOCIAL MEDIA

 

CORRENSPONDENTIE ADRES

Budo Top Nederland
Groenhovenpark 1
2803 PH te Gouda

Tel: +31 (0)6 1441 1451
E-mail: info@budotopnederland.nl

            


Maak een afspraak voor een bezoek

BEZOEK ADRES

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© THE GYM Ltd. all rights reserved.