top of page

Stoeien 

‘Groeien door Stoeien’ is een training dat is gebaseerd op de sporten karate en judo. Op stoeien gebaseerde bewegingsvormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties. Wij geloven dat sporten meer is dan een spel. Door het beoefenen van een budosport worden kinderen namelijk niet alleen fysiek sterker, maar groeit ook hun zelfvertrouwen, concentratievermogen en gevoel voor discipline. Tevens leren ze beter samenwerken, effectiever communiceren en grenzen aangeven. Allemaal eigenschappen die belangrijk zijn bij het opgroeien van uw kind.

Op maandag en zaterdag is er stoeien voor peuters en kleuters van 2-4 & 4-6 jaar.  Bij groeien door Stoeien Peuter en Kleuter ontwikkelen de kinderen vaardigheden zoals, vallen, rollen, klimmen, stoeien. Maar ook leren ze om samen te spelen, speelgoed te delen en andere kinderen te helpen. Door de verschillende thema's verbreden ze hun woordenschat en door zelfstandig iets te doen groeit het zelfvertrouwen. In de eerste levensjaren wordt de basis voor hun motorische- en taalontwikkeling gelegd. Dit is dus training waar ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben.

Op zaterdag is er ook een Ouder-kind training voor kids van 2-4 jaar, waarbij de ouders de mogelijkheid hebben om actief mee te doen en zo samen met uw kind plezier te beleven aan de training en de onderlinge band te versterken. 

De lessen worden verzorgd door de ervaren trainers Sayra, Kitty en Joelle. Allen hebben zij op het hoogste niveau hun sport beoefend en zich zowel nationaal als internationaal onderscheiden met meerdere titels. Wat hen echter krachtige instructeurs maakt, is hun unieke combinatie van moederschap en hun wekelijkse betrokkenheid bij het onderwijs op basisscholen. Bovendien hebben ze diverse didactische en pedagogische opleidingen gevolgd aan het hbo en universiteit, wat bijdraagt aan hun vermogen om inspirerend en effectief les te geven.

stoeien.png
bottom of page