top of page

Cardio Boxing

Bij onze Boxing training wordt (kick-)boksen gecombineerd met bootcamp en crossfit. Dit maakt het mogelijk om kracht, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. (Kick-)Boksen is hierbij een fun en functioneel middel waarbij er tijdens de les wel goede aandacht wordt besteed aan de technieken, zodat u daarna de intensiteit op een verantwoorde manier kan verhogen.
 

Tijdens de trainingen wordt er niet gespard en is er geen fysiek contact met mede sporters. Alle (kick-)bokstechnieken worden uitgevoerd op de bokszak of strikingpads. Daarnaast doen we ook kracht en conditie oefeningen met gewichten, springtouwen, speedladders, jumpboxen etc.  Je word uitgedaagdt om nieuwe technieken te leren, kracht op te bouwen en je uithoudingsvermogen te verhogen. Het is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

Trainingsdagen 
Cardio Boxing wordt verzorgd op diverse dagen vanaf 16 jaar.

Trainingsgroepen
Iedereen kan op elk gewenst moment instappen en meedoen aan de trainingen vanaf 16 jaar.

Je neemt deel aan de workout van de dag op je eigen niveau.

209904_10150243655425992_4382253_o (1).j

Tarieven

Cardio Boxing kan bij Budo Top Nederland 1 of meerdere keren per week beoefend worden.
Bij Budo Top Nederland betaal je per maand en zijn de abonnementen na 3 maanden lidmaatschap maandelijks opzegbaar. 

 

 

 

Wat heb ik nodig?

Bij boxing worden er bokshandschoenen gedragen met een sportbroek en T-shirt. Tijdens de gratis proefles kan je de bokshandschoenen lenen. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. Heb je besloten om lid te worden dan kan bokshandschoenen bij ons bestellen uit de voorraad of we kunnen je doorverwijzen naar professionele leveranciers. 

bottom of page