top of page

VOOR SPORT EN WELZIJN

HET CENTRUM

- De kunst van meerdere oosters sporten onder één dak
- De wijsheid van verschillende holistische behandelingen
- Deskundigheid van getalenteerde trainers en therapeuten

- Meerdere oosters sporten onder één dak
- Verschillende holistische behandelingen
- Getalenteerde trainers en therapeuten

Kopie van 100x300 promo vlaggen_edited_e

VIND WAT JE ZOEKT

Méér dan 20 oosterse sporten en behandelingen onder één dak

Alles onder één dak!

Naast de club heeft Budo Top Nederland ook een centrum opgericht aan de antwerpseweg 9. Dit is de plek in Gouda waar alle oosterse sporten en behandelingen onder één dak te vinden zijn. In het centrum worden verschillende trainingen aangeboden door diverse aangesloten (sport)clubs. Of je nu de kracht van een oosterse vechtsport wilt ervaren, tot rust wilt komen met yoga, of diepe ontspanning zoekt met mindfulness, in het centrum vind je een sport/club die bij jou past.

Naast gevarieerde sportaanbiedingen hebben we een team van bekwame behandelaars die een holistische benaderingen omarmen. Van reiki tot voetreflexologie, shiatsu tot familieopstellingen, onze praktijkruimtes zijn bemand door professionals die streven naar jouw welzijn. Voel je welkom en maak kennis met de verschillende trainers en therapeuten.

Meditation_edited.jpg

Oosterse sporten

In het Oosters centrum zijn diverse sportorganisaties gevestigd die elk een ruimte huren binnen ons pand. Hiermee brengen we getalenteerde trainers vanuit verschillende sportclubs samen, elk met een unieke passie en specialiteit. Dit zorgt voor een dynamische en veelzijdige omgeving waarin je kunt werken aan je welzijn en persoonlijke groei. Of je nu de kracht van een Oosterse vechtsport wilt ervaren, tot rust wilt komen met yoga, of diepe ontspanning zoekt met qi gong, in het Oosters centrum vind je een breed scala aan lessen en trainers die aansluiten bij jouw behoeften.

Benieuwd naar welke organisaties ons Oosters centrum huisvest en wie de gepassioneerde trainers zijn? Lees dan hier verder en neem een kijkje op hun website. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Meer dan een centrum!

Budo is een Japanse term en betekend: "de weg van de krijger". Het omvat niet alleen fysieke technieken, maar ook aspecten die gericht zijn op mind, body, spirit en soul. Deze balans vormt de basis voor succes, niet alleen op de mat, maar in elke facet van je leven.

Ontwikkel je Mind met yoga, mindfulness en meditatie voor meer bewustzijn en ervaar mentale veerkracht en welzijn.

Train je Body met oosterse vechtsporten en verhoog je conditie, kracht, balans en flexibiliteit voor een vitaal leven.
 

Vergroot je Spirit met wijsheden uit oosterse sporten en coaching en bereik spirituele kracht, doorzettingsvermogen en harmonie.
 

Ondersteun je Soul met holistische therapieën, massages en energetischwerk voor meer innerlijke rust en balans.

AEnB2UrHDOISyQM_XRjozXpmnKtKIG9tJE-Bg73xyU0inn8pqgeIJq-ShLOzPPk_-MItlzInBelGl36ew2Hk6sP-ig

Oosterse welzijn

In het Oosters centrum zijn naast sportorganisaties ook professionals uit diverse holistische domeinen gevestigd. Maak kennis met de ervaren masseurs, therapeuten en coaches die in het centrum een ruimte huren en met passie werken aan jouw welzijn en persoonlijke groei. Ontdek het uitgebreide aanbod en vindt de perfecte sessie die aansluit bij jouw behoeften. Of je nu de balans zoekt met holistische therapie, de diepte wilt verkennen met mindfulness, of ontspanning zoekt in een verrijkende massages, wij hebben de behandeling of training die aan jouw wensen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder. 

AEnB2UrcXeo7MWeWBFizFkzrY1YFX5mqalyGdcuOMEkJz66SXtIHx9mh09f3uPdzuP8aEYYn_UVLL6ZcThCz03AruP
bottom of page