top of page

Karate

Karate is een vechtkunst uit Okinawa, Japan, waarbij de nadruk ligt op afweer-, stoot- en traptechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Sayra Aarts en Joelle Wensveen kan je bij ons karate trainingen volgen. Uit eigen ervaring hebben zij geleerd dat karate meer is dan een vechtsport. In een gezellige en professionele clubsfeer brengen Sayra en Joelle hun kennis en ervaring over. 
 
Dit doen zij in kleine groepen waarbij er oog is voor het individu. Je bent van harte welkom als je een beginner bent, maar ook als zwarte bander of als wedstrijdkarateka. Bij ons is er aandacht voor iedereen. Als kinderen beginnen zijn er speciale trainingen waar je de beginselen van het karate kan leren. Vind je wedstrijden leuk dan kan je speciale wedstrijdtrainingen volgen of meedoen aan ons eigen Budo Toppers Toernooi. En voor de traditionele karateka is er examen training waar de aandacht ligt op de traditionele onderdelen zoals kihon en ippon kumite.

Naast hun ervaring als sporters zijn Sayra en Joelle ook professionals als docenten. Sayra heeft gestudeerd aan de Johan Cruijff University en heeft de opleiding voor jongerencoaching en lesgeven aan kinderen met ADHD en autisme succesvol afgerond. Joelle staat voor de klas en heeft de academische Pabo voltooid. Onze trainers beschikken dus niet alleen over de juiste kennis, maar weten deze ook op een boeiende en plezierige wijze over te brengen. Daarnaast staan ze altijd met extra assistenten waardoor er aandacht is voor iedereen.

168821_10150125513650992_7210700_n.jpg
bottom of page