KARATE

Karate is een vechtkunst uit Okinawa, Japan, waarbij de nadruk licht op afweer-, stoot- en traptechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Sayra Aarts kan je bij ons karate trainingen volgen. Uit eigen ervaring heeft Sayra geleerd dat karate meer is dan een sport. Door het beoefenen van karate ontwikkelde Sayra zich van een bang en verlegen meisje tot een trotse vrouw met zelfvertrouwen en gevoel voor discipline en toewijding. In een gezellige en professionele clubsfeer brengt Sayra nu bij ons haar kennis en ervaring over. 
 

Dit doet zij in kleine groepen waarbij er oog is voor het individu. Je bent van harte welkom als je een beginner bent, maar ook als zwarte bander of als wedstrijdkarateka. Bij ons is er aandacht voor iedereen. Als beginner zijn er speciale trainingen waar je de beginselen van het karate kan leren. Vind je wedstrijden leuk dan kan je speciale wedstrijdtrainingen volgen genaamd Sport Karate of meedoen aan ons eigen Budo Toppers Toernooi. En voor de traditionele karateka is er examen training waar de aandacht ligt op de traditionele onderdelen zoals kihon en ippon kumite.

Bij de Groeien door Stoeien (GdS) lessen is er tevens extra aandacht voor kinderen van het speciaal onderwijs, kinderen die weerbaarder willen worden en kinderen vanaf 2,5 jaar. 
 

Wat heb ik nodig?

Bij karate wordt er een speciaal karatepak gedragen genaamd karate gi. Tijdens de gratis proefles hoeft dit uiteraard nog niet en kan je een trainingsbroek dragen en een T-shirt. Beschermers kun je tijdens de proefles lenen. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. Heb je besloten om lid te worden dan kan je de benodigde materialen en kleding bij ons bestellen.

CORRENSPONDENTIE ADRES

Budo Top Nederland
Groenhovenpark 1
2803 PH te Gouda

Tel: +31 (0)6 1441 1451
E-mail: info@budotopnederland.nl

            


Maak een afspraak voor een bezoek

BEZOEK ADRES

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© THE GYM Ltd. all rights reserved.