top of page
Train je Heart

Train je Heart

Heart staat bij ons voor liefde en samen zijn. En onze grootste liefde is ons gezin. Daarom bieden wij gezinnen de mogelijkheid om samen of tegelijk te sporten. Zo kan je zelf in een druk gezinsleven werken aan je fysieke en mentale gezondheid en is er extra tijd voor quality tijd met elkaar waarbij plezier voorop staat. Daarnaast werken we tijdens de lessen ook aan de sociale en emotionele competenties van de kinderen zodat zij gelukkig kunnen opgroeien. Lees hieronder meer over de ouder-kind en gezinstrainingen. 

IMG_20171209_144727.jpg

Stoeien ouder-kind

Deze training is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters. Op yoga, judo en karate gebaseerde bewegingsvormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties. Denk hierbij aan leren rollen, springen en stretchen. Maar ook samen leren spelen, duidelijk communiceren en verbanden leren leggen. Daarnaast doen we ook ademhalingsspelletjes, kindermassage en werken met leuke thema's. Hierdoor zijn de lessen niet alleen leerzaam, maar ook leuk!

Woensdag
Zaterdag

2-5 jaar  

2-5 jaar

Klik hier voor: tijden | tarieven | trainingsmateriaal

oude-kind

Mama FIIT

Speciaal voor mama's verzorgen wij  Mama FIIT trainingen. Female Intensity Interval Training. Deze training is speciaal voor mama's die onder begeleiding back in shape willen komen met speciaal ontwikkelde  cardio boxing en bootcamp gerelateerde oefeningen. Deze les kan je ook samen met je kleine volgen tijdens de Baby Boxing training.

*Start in 2024

Jonge moeders beoefenen van yoga
bottom of page