top of page
Train je Heart

Train je Heart

Heart staat bij ons voor liefde en samen zijn. En onze grootste liefde is ons gezin. Daarom bieden wij gezinnen de mogelijkheid om samen of tegelijk te sporten. Zo kan je zelf in een druk gezinsleven werken aan je fysieke en mentale gezondheid en is er extra tijd voor quality tijd met elkaar waarbij plezier voorop staat. Daarnaast werken we tijdens de lessen ook aan de sociale en emotionele competenties van de kinderen zodat zij gelukkig kunnen opgroeien. Lees hieronder meer over de ouder-kind en gezinstrainingen. 

Jonge moeders beoefenen van yoga

Yoga ouder-kind

Tijdens de ouder-kind training proberen jullie samen op een spelende manier allerlei lichaamshoudingen uit. Hierbij wordt er aandacht besteed aan inspanning en ontspanning, doen we ademspelletjes, kindermassage en werken met leuke thema's. Hierdoor komen jullie meer in contact met jezelf en elkaar. En de training bevordert innerlijke rust, concentratie, zelfvertrouwen en groei.

Zaterdag

2-5 jaar  

IMG_20171209_144727.jpg

‘Groeien door Stoeien’ is een training die speciaal is ontwikkeld voor baby's, peuters en kleuters. Op stoeien gebaseerde spel en bewegingsvormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties. Denk hierbij aan leren rollen en staan, samen leren spelen, verbanden leren leggen en vooral veel plezier maken.

Stoeien ouder-kind

2-4 jaar & 5-6 jaar   
ouder-kind

ouder-kind, 2-5 en 4-6 jaar

Maandag

Vrijdag

Zaterdag

Mama FIIT

Speciaal voor mama's verzorgen wij  Mama FIIT trainingen.

Fun Intensity Interval Training. Deze training is speciaal voor mama's die onder begeleiding back in shape willen komen met speciaal ontwikkelde  cardio boxing en bootcamp gerelateerde oefeningen. Deze les kan je ook samen met je kleine volgen tijdens de Baby Boxing training.

Woensdag

Zaterdag

*Start in de nieuwe locatie

Mama's (to be)

Mama's (to be)

Jonge moeder en baby
bottom of page