top of page

Train je Body

Met onze fysieke sporten gebruiken we boksen en bootcamp als een fun en functioneel middel om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen. We verzorgen Cardio Boxing, Small Group Trainingen en trainingen specifiek voor vrouwen en mama's (to be). Lees hieronder voor meer informatie.

Kickboksen

Cardio Boxing

Cardio Boxing is een training waarbij we kickboksen en bootcamp combineren als fun en functioneel middel en is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen. Tijdens de training is er geen fysiek contact met mede sporters. Alle technieken worden uitgevoerd op de bokszak of strikingpads. Daarnaast gebruiken we ook gewichten, springtouwen, speedladders, jumpboxen etc

Dinsdag

Donderdag

16+ jaar

16+ jaar

Klik hier voor: tijden | tarieven | trainingsmateriaal

Boxing
Sport Oefening

Small Group Training

De small group cardio boxing workouts helpen jou om persoonlijke doelen sneller te behalen. We trainen in kleinere groepen van 10-12 personen voor extra personlijke aandacht.  En je krijgt begeleiding omtrent bewegen, voeding en mindset. Hierbij gebruiken we cardio-boxing als trainingsvorm.  

Klik hier voor: tijden | tarieven | trainingsmateriaal

Maandag 
Woensdag
Zaterdag

16+ jaar

16+ jaar
16+ jaar

Small Group
Yoga klas

Female FIIT

Deze training is speciaal gericht op vrouwen die (back) in shape willen komen of blijven. In een groep met gelijk gestemde vrouwen werk je gezamenlijk aan het opbouwen en behouden van kracht en conditie waarin boxing, bootcamp en yoga gerelateerde oefeningen worden gecombineerd.
Voor mama's (to be) is er extra aandacht voor stabiliteit en kracht in de bekkenregio, buik en rug. En aan herstel en opbouw van een sterke basis. Op deze manier kan je veilig en verantwoord sporten. 

*de les gaat in 2024 van start

bottom of page