top of page

Mindfulness Trainingen

Mindfulness staat voor je bewust zijn van het huidige moment, zonder erover te oordelen. Volgens wetenschappelijk onderzoek heeft mindful leven een positieve invloed op je gezondheid, geluk én op je relatie met jezelf en anderen.

Je observeert als het ware je eigen denkprocessen en gevoelens. Hierdoor krijg je meer afstand van je gedachten en word je minder meegesleurd door alle gedachten die op een dag langskomen. Je krijgt meer innerlijke rust en komt minder in het drama van je gedachten en gevoelens.

Mindfulness helpt je het heden te beleven, ervan te genieten en je aandacht te richten op dingen die op dat moment aan de gang zijn. In plaats van te piekeren, leef je met volledige aandacht in het nu.

 

Mindfulnees.JPG

Trainingsdagen
Mindfulness training is iedere vrijdagavond te volgen onder begeleiding van energetische coach en mindfulness trainer Shakti-Aroena Lakhi.

Trainingsgroepen

Iedereen kan op elk gewenst moment instappen en meedoen aan de trainingen vanaf 16 jaar.Tarieven:
De Mindfulness training valt onder de MIND-abonnementen (deze training kun je dus combineren met bijvoorbeeld Yoga)
Bij Budo Top Nederland betaal je per maand en zijn de abonnementen na 3 maanden lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

 


Wat heb ik nodig?
De mindfulness trainingen kunnen worden gevolgd in gemakkelijke sportkleding zoals een trainingsbroek en een T-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op een mat en op blote voeten. Wij raden wel aan om een schriftje, pen en handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. 

 

bottom of page