top of page

Sayra Aarts

Sayra Aarts - trainer - karate - Gouda

Sayra Aarts is een talentvol karate beoefenaar. Als lid van de nationale wedstrijd selectie van de Karate Bond Nederland (NOC*NSF) vertegenwoordigde zij Nederland op  vele  internationale  toernooien  zoals  Europese en Wereldkampioenschappen. Ook op nationaal niveau was zij van de partij en behoorde zij al van jongs af aan tot de absolute Nederlandse top. In haar sportcarrière heeft Sayra meer dan 250 prijzen behaald, waaronder meervoudig Nederlands Kampioen en Europees Kampioen.
 

Maar een hoop titels en medailles is echter niet het enige wat karate Sayra heeft gebracht. Door het beoefenen van karate kreeg Sayra naast een goede motoriek en fysieke gesteldheid ook meer zelfvertrouwen, eigenwaarde, een groter concentratievermogen, gevoel voor discipline en toewijding. Allemaal eigenschappen die in het dagelijks leven van toepassing zijn.

Omdat karate Sayra zoveel heeft gebracht, heeft zij in 2008 besloten om de karatevereniging: Budo Top Nederland op te zetten om zo haar ervaringen en kennis te kunnen delen. Tijdens de trainingen zag zij hoeveel karate, maar vooral sport, kan betekenen voor de jeugd. Naast het trainen van de sociale competenties van het kind kan je met sport ook maatschappelijke problemen aanpakken zoals: pesten, agressie, geweld, vervroegde schoolverlating en overgewicht. Daarom heeft Sayra besloten om samen met Kitty Bravik Budo Top Nederland op te richten om zo een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Naam : Sayra Aarts
Functie : Oprichter en Ex-top karateka
            Hoofdtrainer Karate & Stoeien & Yoga ouder-kind
Band  :  3e dan (3de zwarte band karate)

bottom of page