top of page

Het weerbaarste
kind van school

 Judo - Karate - Gouda

Fysiek en mentaal sterk

Een kind dat barst van het zelfvertrouwen. Welke ouder wilt dat niet? Helaas laten de cijfers zien dat dit niet vanzelfsprekend is voor elk kind. Sommige kinderen vinden het lastig om vrienden te maken, andere kinderen lopen tegen problemen aan door hun concentratie, er zijn kinderen die worden gepest of juist last hebben van faalangst. Het project Groeien door Stoeien is een schoolproject van 4 weken, dat is gericht op fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen van 2-8 jaar. Oosterse sporten judo, karate en yoga zijn hierbij ons middel om de kinderen te helpen weer fysiek en mentaal sterk in het leven te staan. Alle kinderen die een uitnodiging op school hebben ontvangen zijn van harte welkom om tijdens één van onze trainingen een gratis vervolg te geven aan het project bij ons op de club. Je kan hierbij kiezen voor reguliere trainingen omdat de sport je leuk lijkt. Of je kan bij ons gericht komen trainen met een specifieke hulpvraag voor jouw kind.  

Ervaren trainers met Passie
Al onze hoofd trainers zijn ervaren (ex-)topsporters met Passie voor hun sport die al jarenlang hun passie inzetten om kinderen fysieke, sociale en emotionele competenties te helpen ontwikkelen. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij in samenwerking met de gemeente en de brede school jaarlijks lessen aan 100 klassen en 2000 kinderen. 

 

Plezier staat voorop
Wij geloven dat kinderen het beste leren als ze het naar hun zin hebben. Plezier staat daarom voorop en we vinden het erg belangrijk dat ze zich veilig voelen.
Geen saaie opdrachten maken of zweverige oefeningen maar juist veel spelvormen waarin ze kunnen ontdekken, trainen en leren met een lach op hun gezicht.  

Persoonlijke kracht benutten
Elk kind is bijzonder en heeft zijn eigen talent. Wij geven kinderen daarom geen stempel. Bij ons trainen de kinderen allemaal samen zodat ze van elkaar en met elkaar kunnen leren. 
De kinderen kunnen direct starten en er zijn geen wachttijden. Persoonlijke aandacht vinden we wel belangrijk en daarom zijn er meerdere trainers. 

Gericht op jou

Speciaal voor de leerlingen van scholen waarmee wij samenwerken zijn er plekken binnen onze club gereserveerd. Bij ons kan jouw kind dus direct starten tijdens de reguliere lessen, en met eventueel extra begeleiding krijgen voor een specifieke hulpvraag.
Voor kinderen met een specifieke hulpvraag zijn er een aantal plekken beschikbaar tijdens de reguliere lessen. Geen speciale groep waarbij jouw kind zich anders voelt of wachten tot een cursus begint. Maar direct aan de slag, waarbij wij wel extra aandacht bieden aan de specifieke hulpvraag van jouw kind. Wij geloven namelijk dat elk kind bijzonder is en elk kind van elkaar kan leren. Wij geven kinderen daarom geen stempel, maar een plek waar ze zich veilig voelen en kunnen ontwikkelen. Daarnaast geloven wij niet in kortdurende cursussen maar in wekelijkse begeleiding zolang jouw kind daar behoefte aan heeft. 
Als je een specifieke hulpvraag hebt kan je tevens deelnemen aan extra ouder-kind workshops en krijg je toegang tot ons online portaal waar je verschillende oefenvormen kan vinden om thuis mee aan de slag te gaan. Zo kan ook jij je kind helpen zich weer fysiek en mentaal sterk te voelen.
Laat ons weten wat jouw doel is en dan laten wij jou weten welke les wij denken dat het meest geschikt is. Kom je lekker trainen omdat je de sport leuk vind of kunnen wij jou bijvoorbeeld helpen sterker in je schoenen te staan?

2 naschoolse trainingen 
stoeien/judo/karate/yoga

- 2x gratis naschoolse trainingen 
- keuze uit 4 sporten 
- extra oefeningen voor thuis 
- gratis en vrijblijvend
- mogelijkheid om door te stromen        naar onze reguliere lessen of   
 specifieke begeleiding te vragen
- gratis en vrijblijvend

Specifieke training + hulpvraag
stoeien, judo, karate of yoga

- persoonlijke intake
- gericht op een specifieke hulpvraag
- extra begeleiding tijdens de les
- hoofddoel sociaal en emotioneel
- subdoel fysiek en technisch
- extra ouder-kind workshops
- toegang tot online trainingen 
- na 3 mnd maandelijks opzegbaar

Reguliere training 
stoeien/judo/karate/yoga

- wekelijks trainen 
- technische vaardigheden leren van    nederlands/europees kampioenen
- hoofddoel fysiek en technisch 
- subdoel sociaal en emotioneel
- deelname aan leuke evenementen
- na 3 mnd maandelijks opzegbaar

Recensies

"Budotop Nederland biedt TOP lessen aan waar eenieder zich in kan vinden. De positieve benadering van de sporters en de duidelijke structuur zorgen mede voor een veilige omgeving waarin de sporters zich optimaal ontwikkelen. Dit is te zien in de motorische ontwikkeling, meer zelfvertrouwen, beter lichaamsbesef en grenzen aangeven." -  Piroska van de Vlindertuin

 

"Twee top(per) sensei's die zorgen voor veel variatie in de oefenstof en goed met alle leeftijden overweg kunnen. Van super gezellige ouder-kind stoeilessen tot nationale toppers coachen, alles is in huis. Echt de moeite waard om een proeflesje mee te draaien. Zelf karate gedaan en onze zoon doet nu groeien door stoeien. Echt heel goed afgestemd op de mogelijkheden per persoon." - Jora Wolfgram

"Een hele fijne school/club waar elk kind zich thuis zal voelen en met veel plezier zal trainen. De professionele trainers benaderen elk kind positief en individueel." - G. Widera​

bottom of page