top of page

Small Group Training

Trainen in een groep werkt extra motiverend en is ook nog eens leuker! Door de kleine groepen van maximaal 8-10 personen per trainer is er persoonlijke aandacht en begeleiding. Je voert alle oefeningen op je eigen niveau uit en door onze persoonlijke begeleiding train je veilig en zeer effectief!  De Small Group Training is een HIIT training (high intensity interval training) met Boxing en Bootcamp gerelateerde oefenvormen. De Small Group Training volg je voor een periode van minimaal 12 weken, welke je uiteraard ook kan verlengen. Bij small group zitten de informatie bijeenkomsten over technische uitvoering, voeding, gezonde gewoontes en mindset gratis inbegrepen. 

Wil je nog extra persoonlijkadvies over voeding of een trainingsplan dan is het altijd mogelijk ook een sessie met onze personal trainer in te plannen.

 

 

Trainingsdagen
De Small Group Training wordt verzorgd op diverse dagen vanaf 16 jaar, trainingsduur is 45 min.Trainingsgroepen
Bij Budo Top Nederland zijn er verschillende trainingsgroepen die zoveel mogelijk zijn ingedeeld naar niveau en trainingsdoel. Op deze manier kan iedereen zich op zijn eigen tempo ontwikkelen en gezamenlijk naar een doel toe werken.
Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen met bijvoorbeeld vrienden of familie van minimaal 2 deelnemers. In overleg met de trainer kan je dan een gepaste trainingsdag een tijd vastleggen voor minimaal 12 weken. 


Tarieven
Small Group Training kan bij Budo Top Nederland 1 of meerdere keren per week worden beoefend.
Een SGT abonnement is voor een periode van minimaal 3 maanden en zal tot wederopzegging telkens met 1 maand worden verlengd, betaling per maand. 
Wat heb ik nodig?
Small Group Training kan worden gevolgd in gemakkelijke sportkleding zoals een trainingsbroek en een T-shirt met Bokshandschoenen.
Schoenen zijn niet nodig, we trainen op een mat op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek en een bidon met wat te drinken mee te nemen 

bottom of page