Small Group Training

Trainen in een groep werkt extra motiverend en is ook nog eens leuker! Door de kleine groepen van maximaal 8 personen per trainer is er persoonlijke aandacht en begeleiding. Je voert alle oefeningen op je eigen niveau uit en door onze persoonlijke begeleiding train je veilig en zeer effectief!  De Small Group Training is een HIIT training (high intensity interval training) met Boxing en Bootcamp gerelateerde oefenvormen. De Small Group Training volg je voor een periode van 12 weken, welke je uiteraard ook meerdere keren kan doen. Bij de training ontvang je ook extra sessies omtrent correcte uitvoering van de oefeningen, voedingsadvies en  een workshop over gezonde gewoonten en mindset. Als je kiest voor Small Group Training mag je daarnaast ook deelnemen aan de groepsles cardio boxing.

 

Trainingsdagen

De HIIT Small Group Personal Training wordt bij Budo Top Nederland in Gouda verzorgd op woensdag en zaterdag en duurt 45 minuten. Klik hier om in het lesrooster de actuele lestijden te bekijken.  

Trainingsgroepen
Bij Budo Top Nederland zijn er verschillende trainingsgroepen die zoveel mogelijk zijn ingedeeld naar niveau en trainingsdoel. Op deze manier kan iedereen zich op zijn eigen tempo ontwikkelen en gezamenlijk naar een doel toe werken.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen met bijvoorbeeld vrienden of familie van minimaal 6 deelnemers. In overleg met de trainer kan je dan een gepaste trainingsdag een tijd vastleggen voor 12 weken. 

Tarieven:

€ 49,95 per maand voor 1 keer per week small group training + 1 keer per week cardio boxing

€ 59,95 per maand voor 2 keer per week small group training (zonder cardio boxing) 

€ 69,95 per maand voor 2 keer per week small group training + 2 keer per week cardio boxing 

Small group training is voor een periode van 3 maanden. En kan telkens met een periode van 3 maanden worden verlengd. De contributie kan betaald worden per maand of per kwartaal. 

 

Wat heb ik nodig?

De Small Group Training kan worden gevolgd in gewone sportkleding zoals een trainingsbroek en een T-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken.