Small Group Training

Trainen in een groep werkt extra motiverend en is ook nog eens leuker! Door de kleine groepen van maximaal 8-10 personen per trainer is er persoonlijke aandacht en begeleiding. Je voert alle oefeningen op je eigen niveau uit en door onze persoonlijke begeleiding train je veilig en zeer effectief!  De Small Group Training is een HIIT training (high intensity interval training) met Boxing en Bootcamp gerelateerde oefenvormen. De Small Group Training volg je voor een periode van minimaal 12 weken, welke je uiteraard ook kan verlengen. Bij small group zitten de informatie bijeenkomsten over technische uitvoering, voeding, gezonde gewoontes en mindset gratis inbegrepen. 

Wil je nog extra persoonlijkadvies over voeding of een trainingsplan dan is het altijd mogelijk ook een sessie met onze personal trainer in te plannen.

 
 

Trainingsdagen
De Small Group Training wordt bij Budo Top Nederland in Gouda verzorgd op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, duur 45 minuten.

Trainingsgroepen
Bij Budo Top Nederland zijn er verschillende trainingsgroepen die zoveel mogelijk zijn ingedeeld naar niveau en trainingsdoel. Op deze manier kan iedereen zich op zijn eigen tempo ontwikkelen en gezamenlijk naar een doel toe werken.
Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen met bijvoorbeeld vrienden of familie van minimaal 2 deelnemers. In overleg met de trainer kan je dan een gepaste trainingsdag een tijd vastleggen voor minimaal 12 weken. 

Tarieven small group 8-10 personen:

€ 35,00 per maand voor 1x p/w - €8,75 per les
€ 55,00 per maand voor 2x p/w - €6,88 per les
€ 75,00 per maand voor 3x p/w - €6,25 per les

Daarnaast is het voor €12,50 per maand mogelijk om 1x per week extra deel te nemen aan cardio boxing. 
En voor €35,00 kan je een sessie boeken met één van de personal trainers over voeding of een persoonlijk trainingsplan.

Tarieven eigen samengestelde groep:
4-6 pers - € 45,00 per maand
voor 1 keer p/w | €95,00 per maand voor 2 keer p/w | €140,00 per maand voor 3x p/w | +/- €11,50 per les

2-3 pers -
€ 90,00 per maand voor 1 keer p/w | €180,00 per maand voor 2 keer p/w | €275,00 per maand voor 3x p/w | +/- €22,50 per les

Small group training is voor een periode van minimaal 3 maanden en zal tot wederopzegging telkens met 1 maand worden verlengd. De contributie kan betaald worden per maand.

 
Wat heb ik nodig?
De Small Group Training kan worden gevolgd met bokshandschoenen en in gewone sportkleding zoals een trainingsbroek en een T-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken.