top of page

Yoga Ouder-Kind

Kinderen leren en ontwikkelen zich spelenderwijs. Door samen spelletjes te spelen, breid je kindje zijn fysieke, emotionele en sociale vaardigheden uit. Met je kleine spelletjes spelen is vooral leuk én nuttig en jouw kind heeft er een leven lang profijt van!

'Yoga voor ouder&kind' is een vorm van yoga die je als ouder samen kan doen met je peuter of kleuter. De speelse yoga routines en houdingen voer je samen uit. Deze les stimuleert het zelfvertrouwen, het helpt bij het herkennen van fysieke en emotionele signalen, het bevorderd spierkracht en ontspanning en is niet prestatiegericht maar vooral ontzettend leuk om samen te doen.

Door de verschillende thema's verbreden ze hun woordenschat en kennis. In de eerste levensjaren wordt de basis voor hun motorische- en taalontwikkeling gelegd. Dit is dus training waar ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben. Ook voor de ouders is Yoga Ouder&Kind een leuke training, waarbij de ouders de mogelijkheid hebben om elke zondag actief mee te doen en zo samen met uw kind plezier te beleven aan de training en de onderlinge band te versterken. 

 

Yoga ouderenkind.JPG

Trainingsdagen
De trainingen voor peuters en kleuters worden iedere week op zondag verzorgd en duren 45 minuten. 

 

 

 


Tarieven

Peuters en kleuters kunnen bij Budo Top Nederland 1x per week trainen
Bij Budo Top Nederland betaal je per maand en zijn de abonnementen na 3 maanden lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

 


 

 

Wat heb ik nodig?

Ouders en kinderen mogen de training volgen in sportkleding zoals een trainingsbroek met een t-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. 

bottom of page