top of page

Train je Mind

Met onze mentale sporten zoals Yoga, Mindfulness en Meditatie werken we door middel van verschillende oefeningen, ademhaling en meditaties aan de balans tussen je lichaam en geest. Ervaar meer ontspanning, minder stress, slaap beter en geniet meer van het leven.

Jonge moeders beoefenen van yoga

Yoga ouder-kind

Tijdens de ouder-kind training proberen jullie samen op een spelende manier allerlei houdingen uit. Hierbij wordt er aandacht besteed aan inspanning en ontspanning, doen we ademhalingsspelletjes, kindermassage en werken met leuke thema's. Hierdoor komen jullie meer in contact met jezelf en elkaar. De training bevordert innerlijke rust, concentratie, zelfvertrouwen en groei.

Zondag

2-5 jaar  

Yoga ouder-kind

Yoga voor volwassen

Wij bieden Hatha Yoga trainingen wat een rustige, klassieke vorm van yoga is. Hatha Yoga is het startpunt om yogahoudingen te leren ontdekken en ontwikkelen. Deze lessen starten in de nieuwe locatie dus geef je snel op voor een gratis proefles.

Dinsdag
Donderdag
Zondag

16+ jaar 

16+ jaar 

16+ jaar

Yoga houding omhoog kijken
Meditatie

Mindfulness

Tijdens mindfulness krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je leert afstand te nemen van je gedachten, emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Je krijgt volop handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid en met deskundigheid.

Start op verschillende cursusdagen

Mindfulness

Meditatie

Elke eerste zondag van de maand kun je mediteren met gelijk gestemde. Iedere bijeenkomst heeft een thema zoals: aandacht, gedachten, bewust voelen, chakra’s en adem. We doen in dit uur twee meditaties met vooraf uitleg en wat oefeningen. Je hoeft geen lidmaatschap of ervaring te hebben om mee te kunnen doen.  Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.

1e zondag van de maand

Meditatie
Meditatie
bottom of page