top of page

Train je Mind

Met onze mentale sporten zoals Yoga, Mindfulness en Meditatie werken we door middel van verschillende houdingen, ademhaling en meditaties aan de balans tussen je lichaam en geest. Ervaar meer ontspanning, minder stress, slaap beter en geniet meer van het leven. Voor de jongste vanaf 2 jaar hebben we stoeilessen waarbij yoga wordt gecombineerd met judo/karate. 

Jonge moeders beoefenen van yoga

Stoeien ouder-kind

Tijdens de ouder-kind training proberen jullie samen op een spelende manier allerlei houdingen uit. Hierbij wordt er aandacht besteed aan inspanning en ontspanning, doen we ademhalingsspelletjes, kindermassage en werken met leuke thema's. Hierdoor komen jullie meer in contact met jezelf en elkaar. De training bevordert innerlijke rust, concentratie, zelfvertrouwen en groei. Deze les wordt gecombineerd met grondvormen vanuit judo en karate. 

Woensdag

Zaterdag

2-5 jaar

2-5 jaar 

Klik hier voor: tijden | tarieven | trainingsmateriaal

Yoga ouder-kind

Yoga voor volwassen

Onze Partner Selina van Forest voor Freya verzorgd bij ons Budokon Yoga lessen. Budokon betekent 'the way of the warrior spirit' en bevat invloeden van de Oosterse vechtsport. Hierdoor wordt de zachtheid van de 'Yogi' gecombineerd met de kracht van de 'warrior'In de lessen ligt de focus op bewust bewegen en ademen. Er is aandacht voor de details en ruimte om jezelf te ontwikkelen, zodat jij je krachtig en kalm voelt.  

Warrior Vinyasa Yoga
Samurai Yin Yoga
Budokon Yoga
Budokon Mobility

yoga houdingen in een flow (beginners)

yoga houdingen langer vasthouden

yoga houdingen met invloeden uit vechtsport

yoga houdingen en mobiliteit

Forest-of-Freyja-14-2-scaled.jpg
Meditatie

Mindfulness

Tijdens mindfulness krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je leert afstand te nemen van je gedachten, emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Je krijgt volop handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid en met deskundigheid.

Start op verschillende cursusdagen

Mindfulness

Meditatie

Elke eerste zondag van de maand kun je mediteren met gelijk gestemde. Iedere bijeenkomst heeft een thema zoals: aandacht, gedachten, bewust voelen, chakra’s en adem. We doen in dit uur twee meditaties met vooraf uitleg en wat oefeningen. Je hoeft geen lidmaatschap of ervaring te hebben om mee te kunnen doen.  Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.

1e zondag van de maand

Meditatie
Meditatie
Yoga vor volwassenen
bottom of page