Welkom bij de club Topper!

Hartelijk bedankt voor je inschrijving bij Budo Top Nederland. Wij vinden het super leuk te mogen vernemen dat je bij ons komt trainen. Binnen enkele dagen zullen wij jouw gegevens in onze administratie verwerken en als we vragen hebben zullen we contact met je opnemen. Hieronder vind je alvast belangrijke informatie voor jou als nieuw lid. Deze informatie zal je helpen om jouw opstart bij de club soepel te laten verlopen. Lees dit daarom goed door!!

Contact 

Middels whatsapp kan je contact met ons opnemen en automatisch belangrijke informatie omtrent trainingen en evenementen ontvangen. Daarnaast werken we ook met een online ledenportaal waar je je eigen contact gegevens, abonnement(en) en trainingen kan inzien en natuurlijk ook trainingen kunt boeken. Hiervoor dien je 2 belangrijke stappen te ondernemen: 

STAP 1: Sla het telefoonnummer (06-38053112) van Sensei Kitty op in je telefoon en stuur haar een whatsapp dat je opgenomen wilt worden in de informatie verzendlijst. Vergeet jezelf niet netjes voor te stellen zodat ze weet wie ze moet opnemen in de verzendlijst. Meer info over de trainers vind je op: 
www.budotopnederland.nl/trainers

STAP 2: Maak een Budo Top Nederland account aan in ons ledenportaal om je eigen gegevens in te zien, te wijzigen en om trainingen te boeken zodat je snel de eerste les kan gaan volgen. 

- Ga naar www.budotopnederland.nl > klik rechtsboven op klik hier voor BTN account.

- Omdat je nog geen account hebt kun je niet direct inloggen maar klik je op inschrijven/sign up.

- Vul de gevraagde gegevens in en kies een wachtwoord ​
- Komen er meerdere gezinsleden bij ons sporten dan kan je op één account voor alle gezinsleden de gegevens invullen

- Klik op AANMELDEN om je gegevens te bevestigen! Je hebt nu een account aangemaakt.

Bij het aanmaken van een account, krijgt onze administratie een signaal dat je dit hebt gedaan. Je zal binnen 48 uur worden geaccepteerd en toegevoegd aan het online ledenportaal. Na de bevestigingsmail kan je inloggen met je email en wachtwoord. 

Deelnemen aan trainingen
Na je aanmelding in ons online ledenportaal kan je trainingen boeken en vervolgens deelnemen aan de les.

- Log in op ons online ledenportaal met je opgegeven emailadres en wachtwoord.

- Bij Mijn Training kan je zien welke trainingen je al hebt geboekt, deze kun je verplaatsen/annuleren.

- Bij Trainingen boeken zie je het actuele lesrooster per week.  
- Kies een datum en een training die je voor locatie Haarlem wilt boeken.
- Na je boeking ontvang je een bevestigingsmail. 

* Houdt er rekening mee dat je je voor elke training vooraf dient aan te melden. Vanwege de opgelegde Covid-19 maatregelen van het kabinet zijn wij dit verplicht. 

Budo Top Nederland APP

Naast dat je op je eigen account kan inloggen via onze website, hebben we ook de mogelijkheid om je account in te zien via een app. De Spaces/Wix app is te downloaden via de app store (zowel beschikbaar voor android als IOS). Hierin kun je aanmelden met dezelfde gegevens als jou BTN account op de website. Je krijgt een email om eenmalig je emailadres te bevestigen en kan met onze uitnodigingscode: IE2XDD toegang krijgen tot onze App. 

*De app is niet geschikt voor leden die meerdere gezinsleden bij Budo Top Nederland hebben op één Account. 

Agenda en evenementen

Budo Top Nederland heeft elk seizoen leuke evenementen op de agenda staan. Denk hierbij aan leuke feesttrainingen zoals sinterklaas-, halloween- en paastraining. Daarnaast zijn er leerzame evenementen zoals kyu-graad examens en clubtoernooien. Alle informatie over de evenementen maar ook de data waarop we gesloten zijn vind je op: www.budotopnederland.nl/agenda  

Trainingsmateriaal

Voor judo dient je een judopak aan te schaffen om deel te kunnen nemen aan de trainingen. Het is mogelijk om trainingsmateriaal bij ons aan te schaffen uit onze voorraad. Hebben wij het niet op voorraad dan vind je hieronder een link naar de leverancier.

€29,50 - Judopak maat 80-140 cm
€34,95 - Judopak maat 150-200 cm 

Belangrijke LINKS op een rij: 
www.budotopnederland.nl/account/mijnaccount - hier kan je een account aanmaken en inloggen in ons ledenportaal

www.budotopnederland.nl/lesinformatie - hier vind je een overzicht van ons reguliere lesrooster en de agenda 
www.budotopnederland.nl/account/training-boeken - hier vind je het actuele lesrooster en kan je trainen boeken
www.budotopnederland.nl/agenda - hier vind je de agenda voor jouw locatie en sport
www.budotopnederland.nl/trainers - hier vind je informatie over de trainers 

www.budotopnederland.nl/downloads - hier vind je de algemene voorwaarden, clubreglement, covid-19 maatregelen en exameneisen.
www.nihonsport.nl - hier kan je zelf trainingsmateriaal bestellen en aanschaffen

 

Tot slot mocht je nog vragen hebben kun je die mailen naar info@budotopnederland.nl of stellen aan je Sensei. Verder wensen wij je heel veel trainingsplezier in welke sport je ook bij ons beoefent. En vergeet niet Budo Top Nederland is een club die je meer leert dan alleen een vechtsport!

Met vriendelijk groet,

Het Team van Budo Top Nederland
www.budotopnederland.nl