Welkom bij de club Topper!

Hartelijk bedankt voor je inschrijving bij Budo Top Nederland. Wij vinden het super leuk te mogen vernemen dat je bij ons komt trainen. Binnen enkele dagen zullen wij jouw gegevens in onze administratie verwerken en als we vragen hebben zullen we contact met je opnemen. Hieronder vind je alvast belangrijke informatie voor jou als nieuw lid. Deze informatie zal je helpen om jouw opstart bij de club soepel te laten verlopen. Lees dit daarom goed door!!

Contact 

Middels whatsapp kan je contact met ons opnemen en automatisch belangrijke informatie omtrent trainingen en evenementen ontvangen. Daarnaast werken we ook met een online ledenportaal waar je je eigen contact gegevens, abonnement(en) en trainingen kan inzien en natuurlijk ook al je trainingen kunt boeken. Hiervoor dien je 2 belangrijke stappen te ondernemen: 

STAP 1: Sla het telefoonnummer van jouw hoofdtrainer op in je telefoon en stuur de trainer een whatsapp dat je opgenomen wilt worden in de informatie verzendlijst. Vergeet jezelf niet voor te stellen aan de trainer zodat ze weten door wie ze worden geappt en jou goed kunnen opnemen in de verzendlijst. Train je op maandag/woensdag/vrijdag/zondag dan sla je het nummer op van Sensei Sayra: 06-1441 1451. Train je op dinsdag/donderdag/zaterdag dan sla je het nummer op van Sensei Kitty: 06-38 053 112. Meer informatie over de trainers vind je op: www.budotopnederland.nl/trainers

STAP 2: Maak een Budo Top Nederland account aan in ons ledenportaal om je eigen gegevens in te zien, te wijzigen en om trainingen te boeken zodat je snel de eerste les kan gaan volgen. 

- Ga naar www.budotopnederland.nl > klik rechtsboven op klik hier voor BTN account.

- Omdat je nog geen account hebt kun je niet direct inloggen maar klik je op inschrijven/sign up.

- Vul de gevraagde gegevens in en kies een wachtwoord ​
- Komen er meerdere gezinsleden bij ons sporten dan kan je op één account voor alle gezinsleden de gegevens invullen

- Klik op AANMELDEN om je gegevens te bevestigen! Je hebt nu een account aangemaakt.

Bij het aanmaken van een account, krijgt onze administratie een signaal dat je dit hebt gedaan. Je zal binnen 48 uur worden geaccepteerd en toegevoegd worden aan het online ledenportaal. Na de bevestigingsmail kan je inloggen met je gekozen emailadres en wachtwoord. 

Deelnemen aan trainingen
Na je aanmelding in ons online ledenportaal kan je trainingen boeken en vervolgens deelnemen aan de les.

- Log in op ons online ledenportaal met je opgegeven emailadres en wachtwoord.

- Bij mijn trainingen kan je zien welke trainingen je al hebt geboekt, deze kan je verplaatsen of annuleren.

- Bij trainingen boeken zie je het actuele lesrooster per week.  
- Kies een datum en een training die je wilt boeken.
- Na je boeking ontvang je een bevestigingsmail. 

*Houdt er rekening mee dat je je voor elke training vooraf dient aan te melden. Vanwege de opgelegde Covid-19 maatregelen van het kabinet zijn wij dit verplicht. 

Budo Top Nederland APP

Naast dat je op je eigen account kan inloggen via onze website, hebben we ook de mogelijkheid om je account in te zien via een app. De Spaces/Wix app is te downloaden via de app store (zowel beschikbaar voor android als IOS). Hierin kun je aanmelden met dezelfde gegevens als jou BTN account op de website. Je krijgt een email om eenmalig je emailadres te bevestigen en kan met onze uitnodigingscode: IE2XDD toegang krijgen tot onze App. 

*De app is niet geschikt voor leden die meerdere gezinsleden bij Budo Top Nederland hebben op één Account. 


Agenda en evenementen
Budo Top Nederland heeft elk seizoen leuke evenementen op de agenda staan. Denk hierbij aan leuke feesttrainingen zoals sinterklaas-, halloween- en paastraining. We organiseren gezellige clubuitjes zoals een uitstapje naar monkey town, pannenkoeken filmavond en kamp naar Duinrell. En uiteraard zijn er leerzame evenementen zoals kyu-graad examens en clubtoernooien. Alle informatie over de evenementen maar ook de data waarop we gesloten zijn vind je op: www.budotopnederland.nl/agenda  

 

Trainingsmateriaal

Voor onze sporten zijn er trainingsmaterialen die aangeschaft dienen te worden om deel te kunnen nemen aan de trainingen. Denk aan karate-/judopak, vuistjes en bitje en/of bokshandschoenen. Het is mogelijk om trainingsmateriaal bij ons aan te schaffen uit onze voorraad. Hebben wij het niet op voorraad dan vind je hieronder een link naar het te bestellen trainingsmateriaal en de leverancier.

Bij ons kan je het onderstaande aanschaffen:
€29,50 - Karate/judopak maat 80-140 cm
€34,50 - Karate/judopak maat 150-200 cm 
€18,00 - Vuistjes en bitje karate XS-L rood of blauw
€29,50 - Bokshandschoenen Cardio Boxing

 

Voor Karate heb je een karatepak, vuistjes in rood of blauw en een bitje nodig. Wij raden het merk Arawaza aan. Hiervan heb je beginners pakken en eventueel materiaal voor gevorderden. Het merk nihon heeft ook goede beginners pakken en vuistjes.
Voor Judo heb je een judopak nodig. Het merk Nihon heeft hiervan een goed beginnerspak.
Voor Stoeien kan je een judopak kopen van het merk nihon. Deze zijn al te bestellen vanaf maat 80cm. 
Voor Boxing heb je boxinghandschoenen nodig. Hiervan raden we de rumble ready aan van rumblestore. 
Voor Mama workouts en Small Group training kan je in gewone sport kleding komen en op blote voeten. 

 

Belangrijke LINKS op een rij: 
www.budotopnederland.nl/account/mijnaccount - hier kan je een account aanmaken en inloggen in ons ledenportaal

www.budotopnederland.nl/lesinformatie - hier vind je een overzicht van ons reguliere lesrooster en de agenda 
www.budotopnederland.nl/account/training-boeken - hier vind je het actuele lesrooster en kan je trainen boeken
www.budotopnederland.nl/agenda - hier vind je de agenda voor jouw locatie en sport
www.budotopnederland.nl/trainers - hier vind je informatie over de trainers 

www.budotopnederland.nl/downloads - hier vind je de algemene voorwaarden, clubreglement, covid-19 maatregelen en exameneisen.
www.nihonsport.nl - hier kan je trainingsmateriaal voor judo/karate/stoeien bestellen en aanschaffen
www.rumblestore.nl - hier kan je boxinghandschoenen bestellen en aanschaffen 


 

Tot slot wensen mocht je nog vragen hebben dan ontvangen we die graag via info@budotopnederland.nl of je kan deze ook stellen aan je Sensei. Wij wensen je heel veel trainingsplezier in welke sport je ook bij ons beoefent. En vergeet niet Budo Top Nederland is een club die je meer leert dan alleen een vechtsport!

Met vriendelijk groet,

Het Team van Budo Top Nederland