WELKOM TOPPER!

Hartelijk bedankt voor je inschrijving bij Budo Top Nederland. Wij vinden het super leuk te mogen vernemen dat je bij ons komt trainen. Binnen enkele dagen zullen wij jouw gegevens in onze administratie verwerken en als we vragen hebben zullen we contact met je opnemen. Hieronder vind je alvast belangrijke informatie voor jou als nieuw lid. Deze informatie zal je helpen om jouw opstart bij de club soepel te laten verlopen. Lees dit daarom goed door!!


Contact 
Middels whats-app kun je contact met ons opnemen en automatisch belangrijke informatie omtrent trainingen en evenementen ontvangen. Daarnaast werken we ook met een online ledenportaal waar je je eigen contact gegevens, abonnement(en) en trainingen kan inzien en natuurlijk ook al je trainingen kunt boeken. Hiervoor dien je 2 belangrijke stappen te ondernemen: 

STAP 1: Sla het telefoonnummer van jouw hoofdtrainer op in je telefoon en stuur de trainer een whats-app dat je opgenomen wilt worden in de informatie verzendlijst. Vergeet jezelf niet voor te stellen aan de trainer zodat ze weten door wie ze worden geappt en jou goed kunnen opnemen in de verzendlijst. Train je op maandag/woensdag/vrijdag/zondag dan sla je het nummer op van Sensei Sayra: 06-14411451. Train je op dinsdag/donderdag/zaterdag dan sla je het nummer op van Sensei Kitty: 06-38 053 112. Meer informatie over de trainers vind je op: www.budotopnederland.nl/trainers

STAP 2: Maak een Budo Top Nederland account aan in ons ledenportaal om je eigen gegevens in te zien, te wijzigen en om trainingen te boeken zodat je snel de eerste les kan gaan volgen. 

- Ga naar www.budotopnederland.nl/account/mijnaccount

- Omdat je nog geen account hebt kun je niet direct inloggen maar klik je op inschrijven.

- Vul de gevraagde gegevens in en kies een wachtwoord ​
- Komen er meerdere gezinsleden bij ons sporten, vul dan ieders gegeven in op 1 account!

- Klik op AANMELDEN om je gegevens te bevestigen! Je hebt nu een account aangemaakt.

Bij het aanmaken van een account, krijgt onze administratie een signaal dat je dit hebt gedaan. Je zal binnen 48 uur geaccepteerd en toegevoegd worden aan het online ledenportaal. Na de bevestigingsmail kan je inloggen met je gekozen emailadres en wachtwoord. 

Deelnemen aan trainingen
Na je aanmelding in ons online ledenportaal kun je trainingen boeken voor de lessen waaraan je zal deelnemen.

- Log in op ons online ledenportaal met je eerder opgegeven emailadres en wachtwoord.

- Mijn trainingen kan je zien welke trainingen je al hebt geboekt, deze kan je ook annuleren.

- Trainingen boeken vind je ons actueel lesrooster per week.  
- Kies een datum en een training die je wilt boeken.
- Na je boeking ontvang je een bevestigingsmail. 

*Houdt er rekening mee dat je je voor elke training vooraf dient aan te melden. Vanwege de opgelegde Covid-19 maatregelen van het kabinet zijn wij dit verplicht. Tip! Boek alvast een maand of wat vooruit, dan hoe je alleen af te melden als je toch niet kan komen trainen.

Budo Top Nederland WIX app

Naast dat je op je eigen account kan inloggen via onze website, hebben we ook de mogelijkheid om je account in te zien via een app. De Spaces/Wix app is te downloaden via de app store (zowel beschikbaar voor android als IOS). Hierin kun je aanmelden met dezelfde gegevens als jou BTN account op de website. Je krijgt een email om eenmalig je emailadres te bevestigen en kan met onze uitnodigingscode: IE2XDD toegang krijgen tot onze app. 

*Trainingen boeken via de app is niet geschikt voor leden die meerdere gezinsleden bij Budo Top Nederland hebben op één account. Dit kun je dan het beste via de website en je laptop/computer/mobiel doen.


Agenda en evenementen
Budo Top Nederland heeft elk seizoen leuke evenementen op de agenda staan. Denk hierbij aan leuke feesttrainingen zoals sinterklaas-, halloween- en paastraining. We organiseren gezellige clubuitjes zoals een uitstapje naar monkey town, pannenkoeken/filmavond en kamp naar Duinrell. En uiteraard zijn er leerzame evenementen zoals band/slip examens en clubtoernooien. Alle informatie over de evenementen maar ook de data waarop we gesloten zijn vind je op: www.budotopnederland.nl/agenda  
 

Trainingsmateriaal

Voor onze sporten zijn er trainingsmaterialen die aangeschaft dienen te worden om deel te kunnen nemen aan de trainingen. Denk aan karate-/judopak, vuistjes en bitje en/of bokshandschoenen. Het is mogelijk om trainingsmateriaal bij ons aan te schaffen uit onze voorraad. Deze bestelling kun je doen via onze online shop: www.budotopnederland.nl/shop

Bij ons kan je het onderstaande aanschaffen:

€29,50 - Karate/judopak *maat 80-140 cm
€34,50 - Karate/judopak *maat 150-200 cm 
€18,00 - Vuistjes en bitje karate XS-L rood of blauw
Bokshandschoenen Cardio Boxing - kun je bestellen via www.rumblestore.nl 

*Hoe kies je de juiste pak maat? Meet de lengte, en kies de maat waar die lengte in past.

 (voorbeeld: lengte = 121 = maat 120 / lengte = 126 = maat 130)

 

Voor Karate heb je een karatepak, vuistjes in rood of blauw en een bitje nodig. 
Voor Judo heb je een judopak nodig. 
Voor Stoeien heb je een judopak nodig, deze zijn al te bestellen vanaf maat 80cm. 
Voor Boxing heb je bokshandschoenen nodig. Hiervoor raden we de rumble ready aan!
Voor Mama workouts en Small Group training kan je in gewone sport kleding komen en op blote voeten. 
 

Belangrijke LINKS op een rij: 
www.budotopnederland.nl/account/mijnaccount - hier kan je een account aanmaken en inloggen in ons ledenportaal

www.budotopnederland.nl/lesinformatie - hier vind je een overzicht van ons reguliere lesrooster en de agenda
www.budotopnederland.nl/account/training-boeken - hier vind je het actuele lesrooster en kan je trainen boeken
www.budotopnederland.nl/trainers - hier vind je informatie over de trainers 

www.budotopnederland.nl/downloads - hier vind je de algemene voorwaarden, clubreglement, opzeggingsmogelijkheid en exameneisen.

www.rumblestore.nl - hier kan je boxing handschoenen bestellen en aanschaffen 
 

Tot slot wensen mocht je nog vragen hebben dan ontvangen we die graag via info@budotopnederland.nl of je kan deze ook stellen aan je Sensei. Wij wensen je heel veel trainingsplezier in welke sport je ook bij ons beoefent. En vergeet niet Budo Top Nederland is een club die je meer leert dan alleen een vechtsport!

Met sportieve groet,

Het Team van Budo Top Nederland