KARATE

JUDO

CARDIO BOXING

Karate is een vechtkunst uit Okinawa, Japan, waarbij de nadruk licht op afweer-, stoot- en traptechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Sayra Aarts kan je bij ons karate trainingen volgen. Uit eigen ervaring heeft Sayra geleerd dat karate meer is dan een sport. Door het beoefenen van karate ontwikkelde Sayra zich van een bang en verlegen meisje tot een trotse vrouw met zelfvertrouwen en gevoel voor discipline en toewijding. In een gezellige en professionele clubsfeer brengt Sayra nu bij ons haar kennis en ervaring over. 
 

Judo is een vechtkunst uit Japan, waarbij de nadruk ligt op veeg-, werp- en controletechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Kitty Bravik kan je bij ons judo trainingen volgen. De judosport heeft Kitty naast vele vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen, discipline, structuur en zelfontwikkeling zowel fysiek als mentaal, ook de respectvolle normen en waarden van het leven meegegeven. Haar passie voor de sport en de ervaringen die ze hierin heeft opgedaan draagt ze op een professionele manier en in een gezellig clubverband over. 
 

Cardio Boxing is een training waarbij kickboksen gecombineerd met conditie- en krachttraining. Boksen is hierbij een fun en functioneel middel waarbij er tijdens de les aandacht wordt besteed aan de technieken, zodat daarna de intensiteit op een verantwoorde manier kan worden verhoogd. Tijdens de trainingen is geen fysiek contact met mede sporters. Alle technieken worden uitgevoerd op de bokszak of trap-stootkussens. Daarnaast doen we ook kracht en conditie oefeningen met diverse attributen. De perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

STOEIEN (GDS)

WEERBAARHEID

Small Group Training

‘Groeien door Stoeien’ is een training die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 2,5-5 jaar en is gebaseerd op de sporten karate en judo. Op stoeien gebaseerde bewegingsvormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties.
Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen, werken we in thema’s. Denk hierbij aan sprookjes-, dieren- en superhelden training. Hierbij ontwikkelen de kinderen vaardigheden zoals, vallen, rollen en stoeien. Op de zaterdag is het mogelijk om de training als ouder samen met je kind te volgen. 
 

‘Groeien door Stoeien - Weerbaarheid" is een training die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 6-11 jaar die weerbaarder willen worden. Ook deze training is gebaseerd op de sporten karate en judo welke worden ingezet om het zelfvertrouwen en de assertiviteit te vergroten. Tijdens de lessenreeks staan de volgende thema's centraal: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat wilt de ander, wat is de kracht van mijn woorden, wat is de kracht van mijn lichaamstaal, welke oplossingen kan ik bedenken en wat kan ik doen om te helpen? 

Sporten in een groep werkt extra motiverend en is ook nog eens leuker! Door de kleine groepen van maximaal 4 personen per trainer is er persoonlijke aandacht en begeleiding. Je voert alle oefeningen op je eigen niveau uit en door onze persoonlijke begeleiding train je veilig en zeer effectief! Als je kiest voor Personal Group Training mag je ook deelnemen een groepsles cardio boxing of conditie training. De personal group training is een training van een periode van 12 weken, waarvan je meerdere periodes kan volgen. Bij de training ontvang je ook nog extra sessies omtrent correcte uitvoering van de oefeningen, voeding en vitamines en gezonde gewoonten. 

CORRENSPONDENTIE ADRES

Budo Top Nederland
Groenhovenpark 1
2803 PH te Gouda

Tel: +31 (0)6 1441 1451
E-mail: info@budotopnederland.nl

            


Maak een afspraak voor een bezoek

BEZOEK ADRES

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

© THE GYM Ltd. all rights reserved.