KARATE

JUDO

CARDIO BOXING

jeugd en volwassenen

jeugd

jeugd en volwassenen

Karate is een vechtkunst uit Okinawa, Japan, waarbij de nadruk licht op afweer-, stoot- en traptechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Sayra Aarts kan je bij ons karate trainingen volgen. Uit eigen ervaring heeft Sayra geleerd dat karate meer is dan een sport. Door het beoefenen van karate ontwikkelde Sayra zich van een bang en verlegen meisje tot een trotse vrouw met zelfvertrouwen en gevoel voor discipline en toewijding. In een gezellige en professionele clubsfeer brengt Sayra nu bij ons haar kennis en ervaring over samen met Nederlands Kampioenen Joelle en Dana.  
 

44349_468913965991_7783746_n_edited_edit

Judo is een vechtkunst uit Japan, waarbij de nadruk ligt op veeg-, werp- en controletechnieken. Onder begeleiding van Europees en meervoudig Nederlands kampioene Kitty Bravik kan je bij ons judo trainingen volgen. De judosport heeft Kitty naast vele vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen, discipline, structuur en zelfontwikkeling zowel fysiek als mentaal, ook de respectvolle normen en waarden van het leven meegegeven. Haar passie voor de sport en de ervaringen die ze hierin heeft opgedaan draagt ze op een professionele manier en in een gezellig clubverband over. 
 

b595b1514ebc34df2ef18dcd753231fa_edited.

Cardio Boxing is een training waarbij kickboksen gecombineerd met conditie- en krachttraining. Boksen is hierbij een fun en functioneel middel waarbij er tijdens de les aandacht wordt besteed aan de technieken, zodat daarna de intensiteit op een verantwoorde manier kan worden verhoogd. Tijdens de trainingen is geen fysiek contact met mede sporters. Alle technieken worden uitgevoerd op de bokszak of trap-stootkussens. Daarnaast doen we ook kracht en conditie oefeningen met diverse attributen. De perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

STOEIEN (GDS)

MAMA PIIT

SMALL GROUP

baby, peuters en kleuters

moeders (en baby)

volwassenen

‘Groeien door Stoeien’ is een training die speciaal is ontwikkeld voor baby's, peuters en kleuters en is gebaseerd op de sporten karate en judo. Op stoeien gebaseerde bewegings-vormen worden gebruikt om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van fysieke, sociale en emotionele competenties.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen, werken we in thema’s. Denk hierbij aan sprookjes-, dieren- en superhelden training.

De baby's ontwikkelen vaardigheden zoals: zitten, rollen, grijpen en staan. Ze doen geluiden na, leren herinneren waar je iets verstopt, en oefenen voorwerpen bewust ergens in te doen. Daarnaast maken ze contact met andere (baby's), wordt de band met papa en mama sterker en ontwikkelen ze taal door liedjes te zingen en woordjes te leren van het thema die we spelen.

‘Groeien door Stoeien - Weerbaarheid" is een training die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 6-11 jaar die weerbaarder willen worden. Ook deze training is gebaseerd op de sporten karate en judo welke worden ingezet om het zelfvertrouwen en de assertiviteit te vergroten. Tijdens de lessenreeks staan de volgende thema's centraal: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat wilt de ander, wat is de kracht van mijn woorden, wat is de kracht van mijn lichaamstaal, welke oplossingen kan ik bedenken en wat kan ik doen om te helpen? 

Sporten in een groep werkt extra motiverend en is ook nog eens leuker! Door de kleine groepen van maximaal 8 personen per trainer is er persoonlijke aandacht en begeleiding. Je voert alle oefeningen op je eigen niveau uit en door onze persoonlijke begeleiding train je veilig en zeer effectief! Als je kiest voor Small Group Training mag je ook deelnemen aan de groepsles cardio boxing of conditie training. De small group training is een training van een periode van 12 weken, waarvan je meerdere periodes kan volgen. Bij de training ontvang je ook nog extra sessies omtrent correcte uitvoering van de oefeningen, voeding en gezonde gewoonten en mindset.