top of page

Ons Team

Sayra, Kitty en Joelle zijn de oprichters van het Oosters Centrum Budo Top Nederland. In samenwerking met meerdere gepassioneerde partners verzorgen zij de Oosterse trainingen waarbij plezier en persoonlijke aandacht voorop staat. Lees hieronder meer over Budo Top Nederland en onze partners.

Screenshot 2023-05-01 23.30.36.png

Budo Top Nederland

Als trainers en moeders weten wij dat kinderen zich zowel fysiek als mentaal super snel ontwikkelen en dat de eerste levensjaren ontzettend belangrijk zijn. Daarnaast zien wij dat veel kinderen en ook hun ouders tegen uitdagingen aanlopen zoals  pestgedrag, concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen etc.  Wij willen kinderen en volwassenen daarom een veilige plek bieden waar tijd en ruimte is om (samen) te groeien en te ontwikkelen. Oosterse sporten zijn hierbij ons middel om te werken aan fysieke fitheid en sociaal en mentale weerbaarheid. 

Frank Strooker

Gracie Jiu Jitsu Gouda

Gracie Jiu Jitsu Gouda verzorgt lessen in Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling. De focus ligt niet enkel bij sport en competitie, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan zelfverdediging. 

Er wordt met respect, plezier en sportiviteit getraind. De sfeer tijdens de lessen is erg gemoedelijk en is voor jong en oud, mannen en vrouwen, recreanten en wedstrijdvechters erg toegankelijk. De instructeurs van Gracie Jiu Jitsu Gouda zijn officieel NOC*NSF gecertificeerde martial arts leraren. Ze zijn getraind in de Jiu Jitsu stijl van Rickson Gracie en erkend door de European Grappling & Jiu Jitsu Federation. Ben je geïnteresseerd, dan verwelkomen we je graag op de mat!

BJJ.png
YFF.png

Selina Straver

Forest of Freyja

In de Yogalessen van Forest of Freyja vermengen we de zachtheid van de "Yogi" met de kracht van de "Warrior". Hierdoor wordt je uitgedaagd om beide kwaliteiten te onderzoeken en omarmen in zowel je lijf als hoofd. Als een dans met jezelf.

In de lessen ligt de focus op bewust bewegen en ademen, aandacht voor de details en ruimte om jouw eigen practice te ontwikkelen, zodat jij eruit haalt wat je nodig hebt. 
Ben je geïnteresseerd, dan verwelkomen we je graag in de les!

Praktijkruimte beschikbaar

Coaches/therapeuten

Binnen ons Oosters Centrum hebben wij nog enkele praktijkruimtes beschikbaar van 12 tot 60 m2. De ruimte kan nog naar eigen wens worden ingedeeld. 
 

  • incl g/w/l en schoonmaak

  • gratis koffie en thee

  • gratis sporten

  • vanaf €295 p/m all in

Massage tafel
bottom of page