top of page

Ons Team

Wij zijn Sayra Aarts, Kitty Brávik en Joëlle Wensveen, de hoofdtrainers van Budo Top Nederland. Als topsporters met liefde voor onze sport geven wij training met passie waarbij plezier tijdens de les voorop staat. Door de kleine groepen en extra assistent trainers is er veel persoonlijke aandacht. En door onze jarenlange nationale en internationale ervaringen zijn de lessen op hoog niveau.
Kom je een keer kennismaken?

Mindfulness in Gouda

Wij zijn op een missie

Als trainers en moeders weten wij dat kinderen zich zowel fysiek als mentaal super snel ontwikkelen en dat de eerste levensjaren ontzettend belangrijk zijn. Daarnaast is het voor ouders met kinderen juist een tijd waarin het drukker is dan ooit tevoren. Wij willen kinderen en volwassenen daarom een plek bieden waar tijd en ruimte is om (samen) te groeien en te ontwikkelen op fysiek en mentaal vlak.

Oosterse sporten zijn hierbij ons middel om te werken aan fysieke fitheid en mentale weerbaarheid. Door onze passie en jarenlange ervaring in deze Oosterse sporten geven wij lessen met plezier waarbij er persoonlijke aandacht is voor iedereen. 

bottom of page