Nieuwe trainingspakken

October 15, 2018

Samen met Nihon Sport hebben we een nieuw trainingspak ontwikkeld voor onze Toppers van Budo Top Nederland. Wij hebben hiervoor gekozen omdat een goede uitstraling en eenheid als club je sterker maakt en deze mogelijkheid willen wij iedereen bieden. Bovendien is het voor de Toppers die meedoen aan wedstrijden verplicht.
De leden hebben allemaal kunnen stemmen en kunnen kiezen uit 3 pakken. het is trainingspak 1 geworden. Tot zondag 2 december krijgt iedereen de tijd om te passen zodat iedereen de juiste maat kan bestellen. Verder willen wij jullie ook een leuke actie bieden en met de feestdagen in gedachten hebben wij voor jullie een Top December Aanbieding: 

Trainingspak (jas en broek): Normaal € 75,00 nu tijdelijk € 55,00 
Trui met capuchon: Normaal € 38,50 nu tijdelijk € 29,50 
T-shirt: Normaal € 24,50 nu tijdelijk € 19,50 
 

4 Toppers Kampioen van Nederland!

November 23, 2018

Op zaterdag 24 november hebben 7 Toppers deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Karate in Zoetermeer. Joelle Wensveen (18 jaar) moest haar Titel verdedigen bij de cat. kata -21 jaar en wist dit vol overtuiging te doen. Ook Ilyas Heddad  (11 jaar) moest zijn Gouden Titel dit jaar verdedigen maar verloor helaas in de voorrondes. Via de herkansing behaalde hij een knapte 3de plaats in de cat. kata 11-12 jaar.  

Robin van Wezel strandde vorig jaar helaas in de voorrondes maar wist dit jaar de Gouden Plak in de cat kumite 15/15 jaar met gemak binnen te slepen onder begeleiding van Fightin Nabil. Ook Dana greep vorig jaar helaas naast het podium maar heeft dit jaar een verdiende 3de plaatst behaald in de cat kata -21 jaar. 

 

Lakeisha, Romy en Schabnam stranden in de voorrondes en gaan terug naar de dojo met leermomenten zodat ze volgend jaar sterker terug kunnen komen!.  

Sint voor elk Kind: 304 cadeaus voor de voedselbank

November 28, 2018

Wauw!  Wat je allemaal wel niet kan bereiken als kinderen vechten voor andere kinderen. Onze jongste Toppers hebben dit jaar de Sint geholpen en 304 cadeaus ingezameld voor de voedselbank. Op donderdag 29 november heeft Sensei Sayra alle cadeaus ingeleverd. Deze cadeaus worden uitgedeeld aan de kinderen die het breed minder hebben. Sint gunnen wij namelijk aan elk Kind. 

Please reload

CORRESPONDENTIE ADRES

Budo Top Nederland
Gentseweg 10
2803 PC te Gouda

Tel: +31 (0)6 38 053 112
E-mail: info@budotopnederland.nl

           

  • Instagram
  • Wix Facebook page

LOCATIE GOUDA

© THE GYM Ltd. all rights reserved.

LOCATIE HAARLEM