Mama PIIT en Baby Boxing training 

Mama PIIT is speciaal voor moeders die na de zwangerschap graag weer back in shape willen komen, willen afvallen, conditie willen opbouwen en graag hun vertrouwde lichaam terug willen. De Mama PIIT training is Postpartum Intensity Interval Training met speciale cardio boxing en bootcamp gerelateerde oefeningen voor de ontwikkeling van vrouwen die zijn bevallen.  

Deze les kan je ook samen met je kleine volgen tijdens de Baby Boxing training. Na de bevalling kom je nauwelijks aan jezelf toe, laat staan aan sporten. Door de kleine mee te nemen naar de training kan je werken aan jezelf terwijl je samen met je kleine plezier maakt. 

De trainingen zijn specifiek gericht op het herstel na de zwangerschap en duren 30 tot 40 minuten. Na de training is er gelegenheid om met andere moeders ervaringen uit te wisselen.

Wij raden aan om pas minimaal drie maanden na je bevalling met de bovenstaande trainingen te beginnen. Graag willen wij jou de juiste begeleiding bieden en omdat elke zwangerschap, bevalling en lichaam anders is vragen wij om vooraf een vragenlijst in te vullen.

Young Mother and Baby

Trainingsdagen
De na zwanger weer fit trainingen worden bij Budo Top Nederland verzorgd op woensdag en zaterdag en de lessen duren 30-40 minuten.Trainingsgroepen
De Mama PIIT groepen zijn groepen voor mama's die zonder baby komen sporten en toegankelijk voor mama's tot 2 jaar na de bevalling. 
De Baby Boxing groepen zijn groepen voor mama's die met baby komen sporten en toegankelijk voor baby's tot 12 maanden.

Tarieven:

€ 26,95 per maand voor 1 keer per week
€ 34,45 per maand voor 2 keer per week 
Bij Budo Top Nederland betaal je per maand en zijn de abonnementen na 3 maanden lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

 
Wat heb ik nodig?
De mama training kan worden gevolgd in gewone sportkleding zoals een trainingsbroek en een T-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. Tevens dien je bij Baby Boxing wat spelletjes mee te nemen voor de kleine (ter afleiding).

Kom je met je kleintje? Dan kan je de maxi-cosi meenemen en in het pand is er een lift aanwezig zodat je niet alle trappen hoeft te beklimmen. Tevens beschikken we over een commode waar je je kleine kan verschonen en een magnetron om een flesje op te warmen.