top of page

Mama Workouts

Voor zwangere vrouwen die willen blijven trainen tijdens hun zwangerschap en vrouwen die na hun bevalling weer willen beginnen met sporten bieden wij onze MamaStart cursus aan. 

MamaStart is een 8-weekse cursus waarin zwangere vrouwen en mama's (vanaf 8 weken na de bevalling) leren veilig te beginnen en te blijven sporten. De focus ligt op stabiliteit en kracht in bekkenregio, buik en rug. Waar je in het dagelijks leven veel profijt van hebt. Het is een gevarieerd programma bestaande uit stabiliteit, kracht en conditie en is gericht op herstel en opbouw van een sterke basis. Het biedt naast inspanning ook ruimte voor ontspanning en een gelegenheid om met andere mama's ervaringen uit te wisselen. Het programma is opgesteld in samenwerking met diverse specialisten om veilig en verantwoord te kunnen sporten en trainingen duren 60 minuten.

Wil je nadat je de goede basis hebt gelegd in shape blijven, afvallen of blijvend je conditie op peil houden? Dan kun je doorstromen naar de MamaPIIT workouts. Een training speciaal ontwikkeld voor mama's die gericht is op verder opbouwen en behouden van kracht en conditie waarin boxing en bootcamp gerelateerde oefeningen worden gecombineerd in verschillende workouts.

Heb je interesse in de MamaStart cursus of de MamaPIIT workouts, vul dan ons proefles formulier in. Graag willen wij jou de juiste begeleiding bieden en omdat elke zwangerschap, bevalling en lichaam anders is beginnen we met een intake aan de hand van online vragenlijst.

mamastart.JPG

Trainingsdagen
De volgende 8 weekse cursus MamaStart woensdag 30 maart 2022
Iedere woensdagochtend is er ook een MamaPIIT workoutTrainingsgroepen
De MamaStart cursus groepen zijn voor zwangere en bevallen mama's, maximum groepsgrootte is 10 mama's
De MamaPIIT groepen zijn voor mama's die al een tijdje weer sporten of onze MamaStart cursus hebben gevolgd en zo kunnen doorstromen.

Tarieven:
De MamaStart cursus kun je volgen voor 135 euro 1x per week voor 8 weken.

De MamaPIIT workouts kunnen bij Budo Top Nederland 1 of meerdere keren per week worden beoefend.
Bij Budo Top Nederland betaal je per maand en zijn de abonnementen na 3 maanden lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

 


Wat heb ik nodig?
De mama trainingen kunnen worden gevolgd in gemakkelijke sportkleding zoals een trainingsbroek en een T-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op een mat en op blote voeten. Wij raden wel aan om een handdoek mee te nemen en een bidon met wat te drinken. 

 

bottom of page