top of page

Bootcamp Soldaten Party
Roep al je soldaten vriendjes bij elkaar voor dit avontuurlijke feest. Als echte soldaten ga je op missie, en speel je verschillende bootcamp spellen om zo je medaille te verdienen als echte helden. 

Karate Kid Party
altijd al geintresdeerd geweest in karate, judo, tea-kwondo of een andere martial arts? Dan is dit jou feestje. De stoere decoratie, training en spellen maken van jou en je vriendjes een echte Karate Kid! 

Sport Activity Nederland organiseert verschillende leuke en sportieve kinderfeestjes voor jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar. Alle feestjes hebben een sport als thema en kunnen gewoon bij jou thuis georganiseerd worden. Voor je feestje kan je een party kist huren en kiezen uit verschillende sport thema's. Het is ook mogelijk om een sportclinic te organiseren waarbij een gecertificeerde sportinstructeur een training komt geven op jou feestje. Wilt u het net iets anders? Dat kan natuurlijk altijd. Neem daarvoor contact met ons op.


Optie 1: Sportieve Party Kist
Speciaal voor de jarige is er een supersportieve party kist in elkaar gezet. In de party kist vind u een verkleedpakket met bijv, karatepakken of voetbaltenue's zodat de kinderen zich naar het sportthema kunnen kleden. Om de feestlocatie sportief aan te kleden ontvangt u ook een versierpakket met onder andere een vlaggenlijn en ballonnen etc. Uiteraard ontvangt u ook een draaiboek met verschillende spellen en/of een training + benodigdheden. In het draaiboek staat ook een leuke knutselopdracht zodat de kinderen na afloop iets moois mee naar huis kunnen nemen. Verder vind u in de partykist lekkere traktaties voor alle kinderen en wat te drinken Kortom: Alles voor een geslaagd en sportief kinderfeestje en dat voor maar € 45,00.


Optie 2: Sportclinic
Het is ook mogelijk om een gecertificeerde sportinstructeur in te huren die een training komt verzorgen van 60 minuten. Of langs één van de sportverenigen bij u in de buurt een training van 60 minuten te volgen tijdens je kinderfeestjes. Een training volgen kan al voor € 65,00. Neem hiervoor contact met ons op via info@sportactivity.nl

 

Optie 3: Sportieve Party Kist + een Sportclinic
Wil je je sportieve feestje helemaal compleet? Huur dan niet alleen de sportieve partykist of alleen een instructeu, maar huur dan beide! De kosten voor dit sportieve feest inclusief party kist en een gecertificeerde sportinstructeur bedragen nu maar € 95,00. Profiteer snel van deze actie!

 

Kijk hier onder voor alle sportieve party kisten en sportclinic's!

EDUCATION ACTIVITEITEN

Dancing Queen Party 
Ook fan van de film Honey en Step Up en wil jij net zo kunnen dansen als Beyonce? Dans dan gezellig mee op de lekkere beats van de Dancing Queen Party en leer verschillende hip hop en street dance moves

Prinsessen Ballet Party 
Voel jij je ook als een echte prinses en ben jij gek op tutu's, kroontjes en ballet, dan is dit de party voor jou! Samen met je vriendinnen mag je je verkleden als een echte prinses en leer je verschillende ballet pasjes en spellen. 

Superhelden Party  

Kijk jij ook op tegen onze superhelden zoals: Spiderman, Batman en Mega Mindy? Ben jij ook zo snel, sterk en wil jij ook de werleld redden samen met jou vriendjes en vriendinnetjes? Nodig ze dan uit voor de Superhelden Party!

Vette Voetbal Party 
Doe jij niets liever dan tegen een bal trappen en is voetbal jou lust en je leven? Nodig je vriendjes dan uit voor deze te gekke voetbal party. Speel verschillende voetbal spellen en leer nieuwe trucjes. 

Ik hou van Holland Party
Hou jij ook zo van de oer Holandse gezelligheid? Met spellen zoals: koekhappen, spijkerpoepen, zaklopen en ezeltje prikje is dit echt jou Party!

Break Dance Party  
Wil jij ook de show stelen met de vetste dansmoves? Geef voor jou en je vriendjes dan een Break Dance Party, Leer op de lekkere beats de six step, een freeze en  de snake etc. Deze party is voor zowel jongens als meisjes!

Crazy Circus Party

Ben jij ook een echte clown? Wil jij kunnen goochelen, leeuwen temmen, en kunstjes uitvoeren als een echte acrobaat? Tover je huis dan om tot een circus tent en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze Crazy Circus Party!

Neem contact op voor meer info
Telefoonnummer: +31 (0)6 1441 1451
E-mail: info@sportactivity.nl

Openingstijden kantoor: dinsdag-vrijdag van 9.00 - 12.00 uur 

KIES UIT EEN VAN DE BOVENSTAANDE KINDERFEESTJES
bottom of page