Budosporten Karate - Judo - Boxing

Iemand die niet bekend is met de sporten zoals karate, judo en boxing, krijgt de indruk dat je alleen maar leert slaan, trappen, werpen of stoten. Het tegenovergestelde is echter waar.


Door het beoefenen van één van onze Budo Top Activiteiten zoals karate, judo of boxing krijgen kinderen en volwassenen een betere motoriek en fysieke gesteldheid, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde, een groter concentratievermogen en gevoel voor discipline en toewijding. Allemaal eigenschappen die in het dagelijks leven van toepassing zijn.

Budo Top Nederland biedt iedereen de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan al deze eigenschappen te werken! Bij Budo Top Nederland kan jong en oud, beginner of gevorderde tegen een uiterst scherpe prijs deelnemen aan de verschillende budosporten zoals Karate, Judo, Stoeien en Cardio Boxing.  Tevens verzorgen wij diverse workshops zoals weerbaarheid en trainingen voor kinderen van het speciaal onderwijs. Alle trainingen zijn onder begeleiding van professionals en topsporters.

Naast het verzorgen van trainingen binnen de club werkt Budo Top Nederland ook nauw samen met de Gemeente Gouda, Sport.Gouda en Brede School Gouda. Op verschillende onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven in Gouda en Haarlem verzorgen onze trainers sociaal en maatschappelijke projecten zoals kennismakingslessen om de sportparticipatie te vergroten en Groeien door Stoeien om kinderen weerbaarder te maken.